ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group Σπ. Πασχάλης μετά την τραγωδία στο Blue Horizon

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Tην παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group Σπύρος Πασχάλης λίγες ώρες μετά το τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Attica Group το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου.

Παράλληλα αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας λόγω των εξελίξεων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Attica Group σε ανακοίνωσή της σχετικά με το τραγικό δυστύχημα, χαρακτηρίζει αδιανόητο τον τρόπο που έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και τη συγγνώμη στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος. Παράλληλα, και ανεξαρτήτως της δικαστικής διερεύνησης, δεσμεύεται ότι θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις.

Η εταιρεία προαναγγέλλει, εξάλλου, διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων με την εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ποτέ ξανά δεν θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου.

Επίσης, αναφέρει πως δεσμεύεται ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS