ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Παραιτείται ο manager της Britney Spears μετά από 25 χρόνια

Ήταν ο σημαντικότερος άνθρωπος στην επαγγελματική της πορεία.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Ήταν ο σημαντικότερος άνθρωπος στην επαγγελματική πορεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς τα τελευταία 25 χρόνια. Ο Larry Rudolph, ο οποίος βοήθησε την Britney Spears να εξασφαλίσει το πρώτο δισκογραφικό της συμβόλαιο δήλωσε ότι όταν έμαθε «την πρόθεση της σταρ να μην τραγουδήσει ξανά» αποφάσισε να παραιτηθεί.

Η κίνηση έρχεται δύο εβδομάδες αφού η τραγουδίστρια κατέθεσε σε δικαστήριο του Los Angeles ότι «στο παρελθόν εξαναγκάστηκε να εργαστεί χωρίς τη θέλησή της».

«Έχουν περάσει πάνω από δυόμισι χρόνια από τότε που η Μπρίτνεϊ και εγώ επικοινωνήσαμε τελευταία φορά. Με πληροφόρησε ότι ήθελε να κάνει μία παύση από την δουλειά», έγραψε ο Roudolph. «Σήμερα, συνειδητοποίησα ότι η Britney έχει εκφράσει την πρόθεσή της να αποσυρθεί. Ως μάνατζέρ της, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον της Britney να παραιτηθώ από την ομάδα της, καθώς δεν χρειάζονται πλέον οι επαγγελματικές υπηρεσίες μου.»

Ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί με επιστολή του στον πατέρα της, Jamie Spears , και στον προσωρινό διαχειριστή Jodi Montgomery.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση