ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Παραδόθηκε η Φλόγα στην ΟΕ του «Τόκιο 2020»

Παρά το σκηνικό αμφιβολίας που επικρατεί ως προς το τι θα συμβεί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες εξαιτίας της πανδημίας που ταλανίζει τον πλανήτη μας, η Ολυμπιακή Φλόγα παραδόθηκε σήμερα με μια λαμπρή τελετή στην εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020», σε ένα σχεδόν άδειο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μπήκε με την Δάδα στο Στάδιο και παρέδωσε το Ολύμπιο Φως στην Κατερίνα Στεφανίδη. Την Ολυμπιακή Φλόγα παρέδωσε ο Σπύρος Καπράλος στη Ναόκο Ιμότο, πρώην αθλήτρια της κολύμβησης με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα (1996), και υπεύθυνη εκπαίδευσης της UNICEF στην Ελλάδα.

Λίγο μετά από την τελετή, η Κατερίνα Στεφανίδη ανήρτησε δήλωση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αμέσως μετά την συμμετοχή της ως τελευταίας λαμπαδηδρόμου στον τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο «Τόκιο 2020» η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς κοινό στο Παναθηναϊκό στάδιο.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας για  το Τόκιο 2020. Κανονικά πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων και των Ολυμπιακών Αξιών. Λόγω των σημερινών συνθηκών σε όλο τον κόσμο η πρωινή τελετή ήταν πολύ διαφορετική. Ας αποτελέσει η σημερινή μέρα μια αχτίδα ελπίδας και αλληλεγγύης στον κόσμο μέσω του Ολυμπισμού».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση