ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Otherview: Έφτασαν στην Κύπρο για το αποψινό MAD VMA AFTER PARTY

Η Κρυσταλλία Ρήγα, ο Δημήτρης Ίσαρης και ο Βασίλης Κουμεντάκος αποτελούν το ανατρεπτικό συγκρότημα των Otherview. Οι νέοι και αρκετά ταλαντούχοι καλλιτέχνες έφτασαν στο νησί μας χθες το απόγευμα με χαλαρή διάθεση και έτοιμοι να μας ξεσηκώσουν απόψε στο πιο hot MAD VMA AFTER PARTY by Cytamobile Vodafone.

Το επιτυχημένο συγκρότημα έφτασε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας γύρω στις 15:40, με cool smart casual look, κάτι άλλωστε που τους διακρίνει και με κατεύθυνση το ξενοδοχείο τους απόλαυσαν ένα ήρεμο και χαλαρό βράδυ.

Οι Otherview που κατάφεραν με τη σκηνική τους παρουσία στα φετινά MAD VMA 2012 να ξεσηκώσουν το κατάμεστο, κλειστό στάδιο Tae Kwon Do στο Φάληρο, είναι πανέτοιμοι να το επαναλάβουν απόψε στο Galu Seaside στη Λάρνακα.

Οι περίπου 400 prive καλεσμένοι που θα βρεθούν απόψε στο παραλιακό μαγαζί θα απολαύσουν ένα ανεβαστικό πρόγραμμα από τους Otherview, οι οποίοι εκτός από τα δικά τους hit, όπως «I’ m the one» που βραβεύτηκε φέτος από τα MAD VMA 2012 ως το καλύτερο dance video clip, θα τραγουδήσουν και πολλά άλλα, δικά τους αλλά και ξένα κομμάτια.

Όταν η μουσική γίνεται ένα με τον χώρο και ο ρυθμός σε παρασέρνει τότε ένα είναι σίγουρο, πως βρίσκεσαι στο πιο summer hot MAD VMA AFTER PARTY by Cytamobile Vodafone.

Το απόλυτο μουσικό event της χρονιάς αρχίζει απόψε στις 21:30.

Stay tuned!

Δείτε το video clip των Otherview στο τραγούδι «See You Again».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Otherview  |  MAD VMA AFTER PARTY  |  Gossip  |  Celeb  |  People

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS