ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Όταν η Olivia Colman και η Gillian Anderson βρέθηκαν στο παλάτι

Η εμπειρία της συνάντησης με τους πραγματικούς royals

newsroom must

Η νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix «The Crown» έκανε πρεμιέρα και από τα πρώτα κιόλας εικοσιτετράωρα, έγινε talk of the town. Πρόσφατα, μάλιστα, η Olivia Colman και η Gillian Anderson εμφανίστηκαν στο The Late Show για να συζητήσουν, μεταξύ άλλων, την εμπειρία της συνάντησής τους με την πραγματική βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου και οι δηλώσεις τους είναι σίγουρα must know.

«Το παλάτι, ήταν διασκεδαστικό, αποδεικνύεται ότι όλα όσα κάναμε στο The Crown ήταν πιο ήπια σε σύγκριση με το πραγματικό παλάτι» αποκάλυψε η τηλεοπτική βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

Μεταξύ άλλων, η Anderson η οποία ενσαρκώνει την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Margaret Thatcher, είπε ότι έχει συναντηθεί με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' πολλές φορές και ότι η μεγαλειότητά της έχει έναν βοηθό που της ψιθυρίζει με ποιον έχει συνάντηση.

 «Δεν μπορείτε να μιλήσετε προτού σου μιλήσουν, ξέρετε ότι μπορεί να είναι λίγο περίεργο. Μπορεί να σας υποβάλει ερωτήσεις για τον εαυτό σας ή αν απολαμβάνετε τη δουλειά που της είπαν εκείνη τη στιγμή ότι κάνετε» πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο ηθοποιοί συζήτησαν επίσης για την απεικόνιση ιστορικών μορφών για τις ανάγκες της σειράς The Crown και αν οι ρόλοι τις βοήθησαν να δουν μια πιο ανθρώπινη πλευρά της βασίλισσας Ελισάβετ Β' και της Margaret Thatcher.

 «Φαίνεται σαν μια γλυκιά γυναίκα που έχει δεσμευτεί να επιτελεί αυτό το έργο και το κάνει πολύ καλά με το μέγιστο των δυνατοτήτων της και με δεδομένο ότι δεν είχε ποτέ σκοπό να το κάνει, νομίζω ότι είναι εξαιρετικά θαυμάσια σε αυτό» είπε η Colman για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

«Η Margaret Thatcher, από την άλλη πλευρά, είναι τόσο σιδηρά όσο φαίνεται, νομίζω» τόνισε η Anderson και σημείωσε ότι το The Crown παρουσιάζει πολύ καλά τρισδιάστατους χαρακτήρες που ενέχουν διαφορετικές πλευρές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X