ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Oscars 2021: Οι παρευρισκόμενοι δεν θα φορούν προστατευτική μάσκα

Όσα είπαν οι παραγωγοί της εκδήλωσης.

newsroom must

Η 93η απονομή των βραβείων Oscar αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου 2021 με τους διάσημους stars να βρίσκονται για πρώτη φορά μετά και την αρχή της πανδημίας, παρόντες στην εκδήλωση και όχι μέσα από τον υπολογιστή τους.

Η Ακαδημία Κινηματογράφου σύμφωνα και με την ανακοίνωση σκοπεύει να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για διατήρηση της υγειονομικής ασφάλειας δίνοντας το 1 τρίτο του προϋπολογισμού της στα μέτρα.

Όσοι πρόκειται να ανέβουν στην σκηνή, αλλά και οι συνοδοί τους δεν θα χρειαστεί να φορούν προστατευτικές μάσκες, σύμφωνα με το “Variety” αλλά οι κάμερες δεν θα τους δείχνουν στα παρασκήνια όπου είναι υποχρεωτική η χρήση της.

Η αίθουσα διεξαγωγής θα φιλοξενήσει 170 άτομα εκ των οποίον οι περισσότεροι θα εναλλάσσονται, και όλοι θα πρέπει να περάσουν από τον έλεγχο rapid test για να εισέλθουν σ ’αυτήν.

Οι παραγωγοί της εκδήλωσης, Jesse Collins, Stacey Sher και Steven Sodebergh, ανέφεραν επίσης ότι θα μιλήσουν και για τον covid κατά τη διάρκεια της βραδιάς ενώ και οι μάσκες θα παίξουν ένα «πολύ σημαντικό ρόλο» στην πλοκή της τελετής, που φέτος θα έχει μια κινηματογραφική χροιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση