ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Όσα μάθαμε για την πρεμιέρα του Chart Show

Ποιοι θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι;

Ζωή Τουτουντζίδου

Το Σάββατο 12/03 ξεκινάει το αναμενόμενο Chart Show, με την Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης. Το Show θα προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου και θα φιλοξένει μεγάλα ονόματα τους ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και της εγχώριας Showbiz.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Στην πρώτη εκπομπή θα συμμετέχουν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Στέλιος Διονυσίου, η Βάνα Μπάρμπα, η Εύη Δρούτσα, 0 Γιάννης Δόξας και ο Γιώργος Θεοφάνους όπου θα μοιράζονται τις δικές τους αναμνήσεις των 90’s.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Με την Καίτη Γαρμπή να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες όπως είδαμε σε ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Γράφοντας αναφορικά σε λεζάντα «Αυτό το Σάββατο στις 21:00 στον @alphatv ξεκινάμε το ταξίδι μας στο χρόνο με τα τραγούδια! Την τιμητική της έχει η δεκαετία του ‘90!!! Ελάτε να δούμε τη διαδρομή των τραγουδιών μέχρι σήμερα να ακούσουμε ιστορίες να συγκινηθούμε να διασκεδάσουμε! Συνοδοιπόροι μου ο μοναδικός @g_arsenakos και ο Πέτρος Δραγουμανος! Νίκο μου χωρίς εσένα τίποτα δε θα γινόταν από όλο αυτό! Σε ευχαριστώ αγαπημένε μου!»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS