ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Όσα έγιναν στον παραμυθένιο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου

Τον εκλεκτό της καρδιάς της Φίλιππο Μιχόπουλο παντρεύτηκε για τρίτη φορά η αγαπημένη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 6/10 στην Μύκονο, παρουσία πολλών επωνύμων και αγαπημένων τους προσώπων.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο ξενοδοχείο που διατηρεί ο Φίλιππος Μιχόπουλος στον Ορνό και η Αθηνά κατέφθασε με φουσκωτό, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδερφό της, και έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης. 

Στο πάρτι που ακολούθησε στο ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου, το ζευγάρι έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο και ο ουρανός ''άστραψε'' από τα πυροτεχνήματα, κάνοντας την ατμόσφαιρα ακόμα πιο μαγευτική.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό χορευτικό από αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Η ξεχωριστή μπομπονιέρα που δώθηκε στους καλεσμένους είχε τα αρχικά του ζευγαριού, ενώ μέχρι και τα κοκτέιλς που προσφέρθηκαν είχαν τα ονόματα του Φίλιππου, της Αθηνάς και του μικρού τους γιου, Μάξιμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: O sexy χορός της Αθηνάς Οικονομάκου στο πάρτι του γάμου της

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η νύφη αποχωρίστηκε το νυφικό της και φόρεσε ένα μίνι sequin φόρεμα που της ταίριαζε απόλυτα.

Μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές στο πάρτι του γάμου ήταν όταν ο Πάνος Μουζουράκης ανέβηκε στη σκηνή τραγουδώντας το ''Φίλα με ακόμα''.

 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση