ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Oρκίστηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

H νέα υπασπιστής της Προέδρου της Δημοκρατίας μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

Η ιστορική ορκωμοσία της πρώτης Προέδρου της Δημοκρατίας, της κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τις 12 σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή, σε μια πρωτόγνωρη τελετή, καθώς εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού όλα διεξήχθησαν εν μέσω ειδικών μέτρων με κυρίαρχα εκείνα αφενός της παρουσίας μικρού αριθμού βουλευτών, κυβερνητικών στελεχών, και προσκεκλημένων, και αφετέρου της αποφυγής οποιασδήποτε χειραψίας.

Στην αίθουσα της Ολομέλειας παρόντες εκ μέρους της κυβέρνησης ήταν μόνο οι υπουργοί -με αναπληρωτές και υφυπουργούς να απουσιάζουν, ενώ ολιγομελείς ήταν και οι αντιπροσωπείες των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, επικεφαλής των οποίων ήταν οι πολιτικοί αρχηγοί: Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φωτεινή Γεννηματά, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυρ. Βελόπουλος, και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Ι.Βαρουφάκης

.

Λίγο μετά από την ορκωμοσία της Προέδρου, κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες... και η νέα υπασπιστής της Κατερίνας Σακελλαροπούλου έγινε viral! Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, πίσω από την Πρόεδρο, καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας, βρίσκεται μια εντυπωσιακή ψηλή γυναίκα και όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του newsbeast.gr πρόκειται για την υποπλοίαρχο Καλλιόπη Πορόγλου. Η Καλλιόπη λοιπόν, εκτός από γοητευτική γυναίκα, είναι και η πρώτη και η μοναδική μέχρι σήμερα γυναίκα υπασπιστής Προέδρου της Δημοκρατίας που σημειωτέον βρίσκεται στο πλευρό της πρώτης γυναίκας που κατακτά το ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

Με πληροφορίες από Kathimerini.gr

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση