ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οργισμένη η Κατερίνα Καινούριου με τα σχόλια προς την ΄Ελενα Παπαρίζου

Όσα είπε η ίδια στην εκπομπή της.

newsroom must

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούριου μέσα από την εκπομπή της για τα κακεντρεχή σχόλια που έγιναν από χρήστες του Twitter, το βράδι του Σαββάτου (22/05/21) μετά και την παρουσία της Έλενας Παπαρίζου στον τελικό της Eurovision 2021.

Φυσικά όπως γνωρίζουμε, τα σχόλια αφορούσαν το βάρος της τραγουδίστριας, με πολλούς να αναφέρουν απαράδεκτους σχολιασμούς που φτάνουν τα όρια του body shaming.

Για αυτό το θέμα λοιπόν τοποθετήθηκε η ίδια μέσα από το βήμα που της δίνετε στην εκπομπή της (25/05/21) λέγοντας αρχικά «Ήθελα και χθες να κάνω ένα σχόλιο στο Twitter ή ένα story και να μιλήσω γι΄αυτό αλλά είδα ότι πήραν θέση αξιόλογοι δημοσιογράφοι. Έχω γίνει έξαλλη για τα σχόλια για κάποια παραπανίσια κιλά της Έλενας. Ντροπή και αίσχος. Φτάσαμε σε σημείο τη γυναίκα που έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα, που είναι μια θεά, μια καλλονή, με υπέροχη προσωπικότητα, ταπεραμέντο, να ασχολούμαστε με το αν έχει πάρει κιλά. Τα θεώρησα υπερ-τραγικά. Η γυναίκα βέβαια δεν έχει απαντήσει. Δεν έχω λόγια πραγματικά, είναι από τα πιο αισχρά που έχω διαβάσει ποτέ».

Ενώ συνέχισε «Δεν υπήρχε λόγος καθόλου για όλο αυτό. Ήταν εξαιρετική. Είναι πανέμορφη και η αύρα της είναι το κάτι άλλο. Παιδιά λίγο stop. Όποιος το κάνει αυτό δεν έχει ζωή και με τί να ασχοληθεί. Κι εγώ καθημερινά δέχομαι σχόλια. Παιδιά, είναι κουκλάρα, τι συζητάμε τώρα».

Δείτε όσα είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση