ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Oops! Η Χριστίνα Μπόμπα «συρρίκνωσε» τον Σάκη Τανιμανίδη

Δέσποινα Άσπρου

Όπως κατάλαβες διαβάζοντας τον τίτλο η Χριστίνα Μπόμπα “συρρίκνωσε” τον Σάκη Τανιμανίδη. Όχι, δεν έχει συμβεί τίποτα το κακό... ούτε βέβαια έχουν μπει σύννεφα μέσα στη σχέση τους. Φαντάζεσαι δηλαδή να θέλουν οι δυο τους -μόλις λίγες μέρες μετά τον γάμο τους- να χωρίσουν; Όχι, οπότε κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει!

Τι λοιπόν έγινε και πώς προέκυψε η "συρρίκνωση"; Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο νεοσύστατο μουσείο ψευδαισθήσεων το οποίο βρίσκεται στο Μοναστηράκι στην Αθήνα. Και όπως μπορείς να αντιληφθείς δεν άργησε και η φωτογραφία στα social media στην οποία βλέπουμε την ψευδαίσθηση ότι ο Σάκης έχει συρρικνωθεί.

Και κάπου εδώ να πούμε ότι το μουσείο αυτό δεν είναι το οποιοδήποτε μουσείο, αλλά το μουσείο που ανήκει στον Σάκη! Η δημιουργία του εν λόγω μουσείου είναι το νέο επιχειρηματικό εγχείρημά του με τον κουμπάρο του, Μίλτο Καμπουρίδη.

Και επειδή μάλλον στο σημείο αυτό θες περισσότερες λεπτομέρειες για το μουσείο να σου πούμε ότι όπως έχει ανακοινωθεί σε διάφορα διαφημιστικά σποτ του, πρόκειται για μια συναρπαστική οπτική, σωματική και εκπαιδευτική εμπειρία που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Μπαίνοντας στο ΜΟΙ παύεις να είσαι παθητικός επισκέπτης, αλλά γίνεσαι το έκθεμα ή ο πρωταγωνιστής στα Insta stories που κάνουν θραύση. Ο λόγος; Επειδή σε αυτό το μουσείο δεν επιτρέπεται απλώς, αλλά επιβάλλεται να έχεις κάμερα, κινητό και να καταγράφεις όσα βλέπεις και όσα ζεις!

Βλέποντας πάντως την φωτογραφία με την Χριστίνα και τον Σάκη και μαθαίνοντας το concept, δεν σου κρύβουμε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα βρεθούμε και εμείς εκεί!

Δες την φωτογραφία με την “συρρίκνωση” του Σάκη:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS