ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Όλες οι κλιματικές καταστροφές μέσα σε 4 λεπτά

Μέσα από ένα βίντεο που ίσως μας αισθητοποιήσει

Ριάνα Στυλιανού

Τί χρειάζεται να γίνει άλλο για να γίνουμε καλύτεροι; Τί άλλο πρέπει να συμβεί στον πλανήτη μας για να καταλάβουμε ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κίνδυνο;

Μέσα σε ένα μήνα τα είδαμε σχεδόν όλα. Από πλημμύρες στο Βέλγιο και θανατηφόρους καύσωνες στις ΗΠΑ, φωτιές στη Σιβηρία και κατολισθήσεις στην Ινδία. Η Ελλάδα καίγεται εδώ και μέρες, ενώ ο τρόμος και η αβεβαιότητα κυριαρχούν ανά το παγκόσμιο.

Αυτές οι καιρικές καταστροφές, η φύση που παίρνει την εκδίκησή της... για αυτή την κατάσταση μας έχουν προειδοποιήσει εκατοντάδες φορές οι περιβαλλοντολόγοι, οι οποίοι προέβλεπαν αυτή την καταστροφή εδώ και πολλά χρόνια. Δυστυχώς όμως, εμείς δεν κάναμε και τίποτα για να την αποφύγουμε. Έτσι τώρα υποφέρουμε. Ο πλανήτης υποφέρει, τα αδικοχαμένα ζώα και όλες εκείνες οι οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους άτομα.

Στο πιο κάτω βίντεο διάρκειας 4 λεπτών, θα δείτε όλες τις κλιματικές καταστροφές που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα. Έτσι ίσως καταλάβουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης, ευαισθητοποιηθούμε και αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση