ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Όλες οι εξελίξεις στο Just The Two Of Us

Πυρετώδεις είναι οι  προετοιμασίες στο μεγάλο κανάλι όσον αφορά τον Just The Two Of Us, που σκοπό έχει να κερδίσει τα τηλεοπτικά βλέμματα.

Πολλά έχουν γραφτεί για το δημοφιλές show τραγουδιού που επιστρέφει στο Mega με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο γύρω από τους διαγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι.

Ήδη το trailer με την παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια μες στην μπανιέρα προβάλλεται και έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Όσον αφορά την επιτροπή του παιχνιδιού ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ο μόνος σίγουρος μέχρι στιγμής ενώ ένα βήμα πριν την υπογραφή βρίσκεται και η Έλλη Κοκκίνου. Επιπλέον η Ευγενία Μανωλίδου συζητά για μια θέση στην επιτροπή αν και η εγκυμοσύνη της ίσως σταθεί εμπόδιο. 

Τώρα όσον αφορά τους διαγωνιζόμενους θα δούμε την Άντζελα Δημητρίου και τον Μάρκο Σεφερλή να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Επίσης δυνατά ακούγονται και τα ονόματα των Ελισάβετ Σπανού, Ευριδίκης, Ράνιας Θρασκιά, Σίσσυς Χρηστίδου και Στέλιου Διονυσίου.

Τέλος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του must.com.cy τα χέρια με το Mega για το Just The Two Of Us έδωσε ο Νικόλαος Καραγκιαούρης, που ξεχώρισε με την συμμετοχή του στους Δαίμονες.  Ο βαρύτονος θα δώσει μια διαφορετική νότα στο παιχνίδι, καθώς έχει σπουδές πάνω στο κλασσικό τραγούδι.

Το κανάλι συνεχίζει να ψάχνει τα πιο δυνατά ονόματα για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να κερδίσει μεγάλη μερίδα της τηλεθέασης.

Πατήστε εδώ για να δείτε την τελική δεκάδα του Your Face Sounds Familiar. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS