ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Όλα όσα μένουν κλειστά 26/4 - 09/05

Αναλυτικά οι επιχειρήσεις

Σε μια προσπάθεια αναχαίτισης της διασποράς του ιού στην κοινότητα οι αρμόδιοι φορείς έλαβαν αποφάσεις για νέα αυστηρά μέτρα.

Μάλιστα όπως δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, «Ο αυξανόμενος αριθμός των λοιμώξεων σε συνδυασμό με την έντονη πίεση που δέχεται το Σύστημα Υγείας λόγω του μεγάλου αριθμού νοσηλειών, δεν μπορεί να μας αφήσει απαθείς και επιβάλλουν τη λήψη δύσκολων αποφάσεων και δραστικών μέτρων, σε μια προσπάθεια ανακοπής της διασποράς του ιού στην κοινότητα, σε μια προσπάθεια αναχαίτισης των εισαγωγών στα νοσηλευτήρια, ώστε να μην κάνουμε εκπτώσεις στην αρίστη παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που προσφέρουμε μέχρι σήμερα στον κάθε συμπολίτη μας, που χρειάστηκε ή θα χρειαστεί νοσηλεία.»

Ως εκ τούτου από την Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, στις 5 το πρωί, μέχρι και την Κυριακή, 9 Μαΐου 2021, τα μεσάνυκτα λουκέτο βάζουν οι εξής επιχειρήσεις:

Κουρεία και κομμωτήρια,
Ινστιτούτα αισθητικής,
Κέντρα δερματοστηξίας,
Θέατρα, κινηματογράφοι, αίθουσες θεαμάτων, υπαίθρια και ανοικτά αμφιθέατρα,
Χώροι εστίασης *,
Κέντρα διασκέδασης,
Εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα**,
Παιδότοποι,
Θεματικά πάρκα, λούνα παρκ, πίστες καρτ, πίστες paintball,
Αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, ιστορικοί χώροι,
Ζωολογικοί κήποι και φυσικοί βιότοποι,
Πρακτορεία στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών,
Καζίνο,
Σχολές ερασιτεχνών οδηγών, σχολές οδηγών αυτοκινήτων, σχολές επαγγελματιών οδηγών αυτοκινήτων (Σχολές/Κέντρα Πιστοποίησης Επαγγελματικής ικανότητας), σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης Μεταφορέων και Σχολές Επαγγελματικής κατάρτισης οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων,
Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων ***,
Γυμναστήρια, σχολές χορού, άλλες σχετικές σχολές.

* Νοείται ότι οι χώροι εστίασης μπορούν να προσφέρουν μόνο υπηρεσίες κατ’ οίκον παράδοσης (delivery) στο ωράριο που καθορίζουν οι ίδιες οι επιχειρήσεις και take-away και drive-through μέχρι τις 9 το βράδυ. Απαγορεύεται το take-away και drive-through για την αγορά αλκοολούχων ποτών.

** Νοείται ότι καταστήματα λιανικού εμπορίου εντός των εμπορικών κέντρων δύναται να πωλούν προϊόντα μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου με κατ’ οίκον αποστολή/παράδοση.

*** Νοείται ότι στην περίπτωση των αντιπροσωπειών αυτοκινήτων, επιτρέπεται μόνο η λειτουργία των συνεργείων για επιδιορθώσεις (service). Παράλληλα, παραμένουν σε λειτουργία τα συνεργεία αυτοκινήτων και οι άλλες συναφείς επιχειρήσεις, καθώς και οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου οχημάτων οδικών μεταφορών (ΜΟΤ).

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X