ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Όλα όσα έγιναν στα MTV Movie Awards 2016

Τα MTV Movie Awards προβλήθηκαν και χάρισαν αρκετές απολαυστικές στιγμές. Οι παρουσιαστές Kevin Hart και Dwayne Johnson άνοιξαν τη βραδιά με ένα αφιέρωμα στο ''Mad Max: Fury Road" ενώ αργότερα ντύθηκαν και υπερήρωες με τον Johnson να υποδύεται τον Superman και τον Hart τον Batman. 

O Chris Pratt ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο ''Καλύτερη Ερμηνεία σε Ταινία Δράσης'' και ευχαρίστηκε τον κόσμο όλο, από τον Arnold Schwarzenegger και τη Sigourney Weaver μέχρι τον Liam Neeson και τον Dwayne Johnson, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο ενώ στο τέλος ευχαρίστησε και τη σύζυγό του, Anna Faris, που χάρη σ' αυτή το μωρό τους βγήκε έξυπνο. 

Ο Deadpool συνάντησε τον Ryan Reynolds στο κοινό. Οι Salt N Pepa τραγούδησαν ''Shoop'' με μια ομάδα από Deadpools να χορεύουν ενώ στο τέλος ανέβηκε και ο Reynolds στη σκηνή. 

Η Ariana Grande εμφανίστηκε σουπερ γκλάμουρους τραγουδώντας μια πιάνο-εκδοχή του ''Dangerous Woman'' και μάγεψε με τη φωνή της και η Rebel Wilson και ο Adam DeVine επανέλαβαν το φιλί για το οποίο κέρδισαν βραβείο. 

Τέλος, το καστ του ''Suicide Squad'' εμφανίστηκε για να παρουσιάσει ένα αποκλειστικό νέο τρέιλερ της ταινίας. 

Δείτε την εμφάνιση της Ariana Grande. 

Διαβάστε επίσης:

MTV Movie Awards 2016: Οι νικητές

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση