ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οκ, η κοπέλα του Ηρακλή ανέβασε κοινή τους φωτογραφία και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Η επίθεση και ο προβληματισμός

newsroom must

Η αλήθεια είναι πως το έχουμε πει, αλλά θα το ξαναπούμε. Μπορεί αρκετές παρουσίες στο GNTM να ήταν ενδιαφέρουσες, ωστόσο το πρόσωπο που έγινε από το πρώτο κιόλας λεπτό viral ήταν ο Ηρακλής Tsuzinov, με ρίζες από Ρωσία και Αφρική. To 20χρονο μοντέλο, με δύο χρόνια πείρας στον χώρο της μόδας, πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα ''Ναι'' και ήδη στο Twitter και το Instagram οι φαν του ριάλιτι μοντέλων κάνουν λόγο για το φετινό φαβορί. Η επιτυχία του βέβαια... συνεχίστηκε και εκτός παιχνιδιού με αρκετές επίδοξες θαυμάστριες να προσπαθούν να τον προσεγγίσουν! Παρατηρώντας μάλλον τα όσα γίνονται, η κοπέλα του... αποφάσισε να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία και όπως φαντάζεστε τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Η 21χρονη Αγγελική Κάτρη, λοιπόν, η οποία είναι χορεύτρια στο επάγγελμα και έχει πρωταγωνιστήσει στο νέο τρέιλερ του ριάλιτι σόου,  δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία με το αγόρι της και για τον λόγο αυτό, δέχτηκε έντονα σχόλια... και κατηγορίες πως τον έκλεψε!

Φυσικά παρά τα επιπόλαια σχόλια και τις κακεντρέχειες, οι περισσότεροι followers της έσπευσαν να την υποστηρίξουν και να προσθέσουν ότι είναι μια κούκλα και πως ο Ηρακλής της αξίζει και με το παραπάνω! "Εμετικές όλες, λυπάμαι την κοπέλα που από το πουθενά θα πρέπει να ανέχεται την παρακμή του γυμνασίου. Α και ενημερωτικά, λίγο σεβασμός ώστε να μην μπαίνετε στο προφίλ της κοπέλας να γράφετε το μακρύ και το κοντό σας θα βοηθούσε. Μαθαίνετε ανεξαρτήτως ηλικίας ο σεβασμός". έγραψε χαρακτηριστικά μια από τις followers της.  

 
 
 
View this post on Instagram

You were red, and you liked me because I was blue. #missu

A post shared by Angeliki Katri (@craangeld) on

Όσο αφορά στην σχέση τους, δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες μιας και κοινές φωτογραφίες από το παρελθόν δεν υπάρχουν... κάτι που εν μέρη μας προβληματίζει και μάς κάνει να υποθέσουμε πως πρόκειται για κάτι αρκετά καινούργιο. Όπως όμως και να έχουν τα πράγματα, εμείς παραδεχόμαστε πως οι δυο τους ταιριάζουν απόλυτα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση