ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Οικογένεια θύματος του κατά συρροή δολοφόνου Jeffrey Dahmer κατηγορεί το Netflix για την νέα σειρά

«Το να φέρνω ξανά στη μνήμη μου εικόνες από την ξαδέλφη μου να καταρρέει συναισθηματικά στο δικαστήριο μπροστά στο πρόσωπο του άνδρα που βασάνισε και δολοφόνησε τον αδελφό της είναι άγριο»

Η νέα σειρά του Netflix, “Jeffrey Dahmer”, αφηγείται την ιστορία των εγκλημάτων του κατά συρροή δολοφόνου με το ίδιο όνομα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 1978 και 1991, δηλαδή μέχρι την σύλληψη του.

Ο Eric Perry, ξάδελφος ενός από τα θύματα του Dahmer, εξέφρασε τη δυσφορία του μέσω Twitter για την αναπαραγωγή της τρομερής αυτής ιστορίας. Συγκρίνοντας τα πραγματικά πλάνα από το δικαστήριο, με την Rita Isbell, αδελφή ενός από τα θύματα και της έκδοσης του Netflix, ο Perry έγραψε πως «Δεν λέω σε κανέναν τι να παρακολουθήσει, ξέρω ότι τα αληθινά εγκλήματα είναι τεράστια για τα μέσα… αλλά αν είστε πραγματικά περίεργοι για τα θύματα, η οικογένειά μου είναι εξοργισμένοι με αυτή την παραγωγή. Εμφανίζεται (η ιστορία) ξανά και ξανά, και για ποιο λόγο; Πόσες ταινίες/εκπομπές/ντοκιμαντέρ χρειαζόμαστε;

Το να φέρνω ξανά στη μνήμη μου εικόνες από την ξαδέλφη μου να καταρρέει συναισθηματικά στο δικαστήριο μπροστά στο πρόσωπο του άνδρα που βασάνισε και δολοφόνησε τον αδελφό της είναι άγριο».

Επίσης, ο Perry ενημέρωσε ότι οι οικογένειες των θυμάτων δεν είχαν ειδοποιηθεί για την κυκλοφορία της συγκεκριμένης σειράς, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Για να απαντήσω στην κύρια ερώτηση, όχι, δεν ειδοποιούν τις οικογένειες όταν το κάνουν αυτό. Είναι όλα δημόσια αρχεία, επομένως δεν χρειάζεται να ειδοποιήσουν (ή να πληρώσουν!) κανέναν. Η οικογένειά μου το έμαθε όταν το έμαθαν και όλοι οι άλλοι. Όταν λοιπόν λένε ότι το κάνουν αυτό «με σεβασμό προς τα θύματα» ή «τιμώντας την αξιοπρέπεια των οικογενειών».

Το cast και το συνεργείο της σειράς υπερασπίστηκαν την παραγωγή, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν σκόπευαν να εξανθρωπίσουν τον δολοφόνο, αλλά αντίθετα να δείξουν τα θύματα και να εξηγήσουν ότι ένας μεγάλος αριθμός από τις δολοφονίες του Dahmer έγινε με βάση την φυλή και τη σεξουαλικότητά τους.

Ο Evan Peters, ο οποίος υποδύεται τον δολοφόνο στη σειρά, είπε σε ένα promo βίντεο για το Netflix ότι «Είχαμε έναν κανόνα που όριζε ότι δεν θα ειπωθεί ποτέ (η ιστορία) από την οπτική του Dahmer. Η σειρά λέγεται The Jeffrey Dahmer Story, αλλά δεν είναι μόνο αυτός και η ιστορία του: είναι οι επιπτώσεις, είναι το πώς η κοινωνία και το σύστημά μας απέτυχαν να τον σταματήσουν πολλές φορές λόγω ρατσισμού, ομοφοβίας. Είναι απλώς μια τραγική ιστορία».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Πού αναμένονται βροχές

Πού αναμένονται βροχές

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τρίτη, για να παραμείνει ...
 |  NEWS