ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Oι τρυφερές ευχές της Dua Lipa στον σύντροφο της για τα γενέθλια του

newsroom must

Η Dua Lipa τους τελευταίους μήνες διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του Anwar, μικρότερο αδερφό των Gigi και Bella Hadid.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δημοσιεύει αρκετές κοινές τους φωτογραφίες στα social media με αυτή την φορά να κάνει post για τα γενέθλια του συντρόφου της λίγε μέρες μετά για να του ευχηθεί και δημόσια χρόνια πολλά.

Έτσι λοιπόν, λίγες ημέρες μετά την ημέρα για τη γιορτή του πατέρα όπου η Dua Lipa αφιέρωσε ένα πολύ συγκινητικό ποστ στον μπαμπά της, η ποπ σταρ μίλησε στον λογαριασμό της στο Instagram για τον δεύτερο σημαντικό άντρα στη ζωή της, με αφορμή τα γενέθλιά του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Η ποπ σταρ έγραψε στο caption: "Χρόνια πολλά μωρό μου. Άλλος ένας γύρος γύρω από τον ήλιο. Κάνεις τον κόσμο μου τόσο καλύτερο. Είμαι τυχερή να σε αγαπάω και να αγαπιέμαι από εσένα. Ο Dexter (ο σκύλος του ζευγαριού) είναι το ίδιο τυχερός και σε αγαπάει πολύ. Ανυπομονώ να γιορτάσω μαζί σου σήμερα."

Στην ανάρτηση της Lipa, φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν και οι αδερφές Hadid, με τη Bella να απαντά "η αγαπημένη μου αγάπη" και τη Gigi να κάνει like στη φωτογραφία. Με τη σειρά τους και εκείνες ευχήθηκαν στον αδερφό τους στο Instagram με stories και posts, δείχνοντας για ακόμη μία φορά πόσο δεμένη οικογένεια είναι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση