ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις ενός Έλληνα που εγκλωβίστηκε στην Ουκρανία

«Είμαστε εγκλωβισμένοι, δεν προλάβαμε να φύγουμε»

Ζωή Τουτουντζίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία με αρκετούς συμπατριώτες μας αλλά και Ελλαδίτες να έχουν αποκλειστεί στην χώρα, με τις πρεσβείες αρκετών χωρών μεταξύ αυτών και η Ελλάδα να έχει ήδη ζητήσει από τους ταξιδιώτες να δηλώσουν την τοποθεσία τους.

Ένας εξ αυτών μάλιστα ο κ. Γιώργος Χανιώτης που είναι στο Κίεβο μίλησε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» , του ΣΚΑΙ Ελλάδος, λέγοντας μεταξύ άλλων πως έχουν εγκλωβιστεί καθώς δεν πρόλαβαν να αναχωρίσουν εγκαίρος από την Ουκρανία.

«Μένουμε σε ένα ξενοδοχείο έξω από το Κίεβο γύρω στα 15 με 18 χιλιόμετρα. Είχα έρθει με τη σύζυγό μου στην Ουκρανία για να διευθετήσουμε κάποιες εκκρεμότητες. Η σύζυγός μου ζει τα τελευταία 25 χρόνια στην Ελλάδα. Δεν προλάβαμε να γυρίσουμε. Είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ και δε μπορούμε να φύγουμε.

Το Υπουργείο και η Πρεσβεία μας πήραν τηλέφωνο, ωστόσο πέφτει η γραμμή και θα μας ξανακαλέσουν σε λίγο. Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα και εμείς δεν το περιμέναμε. Πριν από λίγο στο ξενοδοχείο η σύζυγός μου συνάντησε έναν Έλληνα. Επίσης, η σύζυγός μου ξέρει ουκρανικά και προσπαθεί να βοηθήσει. Για ευνόητους λόγους δεν βγαίνουμε έξω. Το πρωί ακούσαμε κάποιους κρότους, αλλά και σειρήνες. Δεν ήταν σειρήνες πολέμου αλλά της αστυνομίας» είπε αρχικά ο κ. Γιώργος Χανιώτης.

«Οι πολίτες της Ουκρανίας φεύγουν από τις πόλεις και πάνε σε άλλες περιοχές. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μέχρι χθες που ήμουν κι εγώ σε άλλη πόλη, όλα ήταν ήρεμα. Ο κόσμος ψώνιζε, σαν να μην συμβαίνει τίποτα… Σαν να λέμε ότι πιάστηκε ο κόσμος στον ύπνο» συνέχισε ο κ. Γιώργος Χανιώτης.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση