ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι Sussex κρύβουν ακόμη έναν άσο στο μανίκι

Πρόκειται για τη νέα τους συνεργασία.

newsroom must

Όλα δείχνουν ότι η φυγή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, από το παλάτι, ήταν πολύ πιο οργανωμένη από όσο θα φανταζόμασταν.

Αυτό αποδεικνύεται και μέσα από τις κινήσεις τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς οι δύο έχουν ήδη δώσει τη συνέντευξη στην Oprah Winfrey προκαλώντας αντιδράσεις τεραστίων διαστάσεων, έχουν κλείσει τη συμφωνία με Netflix και Spotify, αλλά ταυτόχρονα έχουν κάνει ακόμη μια με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House αξίας πολλών εκατομμυρίων.

Έτσι, μετά την κυκλοφορία του ‘The Bench’ αλλά και την ανακοίνωση της επερχόμενης κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Harry, το 2022, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα της ‘Page Six’, οι δύο πρόκειται να κάνουν ακόμη μία συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο, για 3 νέα βιβλία, αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η συμφωνία συμπεριλαμβάνει 4 βιβλία (εκ των οποίων το 1 αφορά τα απομνημονεύματα του Harry), ενώ το βιβλίο της Meghan είχε κυκλοφορήσει κάτω από διαφορετική συμφωνία, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον ετοιμάζονται αλλά 3 βιβλία.

Οι φήμες θέλουν την Meghan να γράφει μια αυτοβιογραφία, κάτι που θα προωθούσε και τις βλέψεις που έχει η ίδια για μια καριέρα στην πολιτική.

Το δεύτερο βιβλίο φημολογείται ότι θα αφορά στην ευεξία και θα είναι γραμμένο και πάλι από τη δούκισσα, ενώ το τρίτο θα αναφέρεται στην κοινή πορεία Meghan και Harry όσον αφορά την ηγεσία και τη φιλανθρωπία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση