ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι securities των Sussex παραπονιούνται για τις... αγγαρείες

Μέλος της Scotland Yard αποκαλύπτει αυτό που μάλλον περιμέναμε

Δέσποινα Άσπρου

Τι και αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα με στόχο τους να ζήσουν μια ιδιωτική και ελεύθερη ζωή; Όπως φαίνεται κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει... αφού λόγω των παπαράτσι ''φοβούνται'' να κυκλοφορήσουν μόνοι τους. Και μπορεί αυτό να είναι επώδυνο για τους ίδιους... αλλά όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για την ομάδα ασφαλείας τους που ανήκει στην Scotland Yard!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η ομάδα ασφαλείας των Sussex - η οποία είναι άκρως εκπαιδευμένη- δεν αντιμετωπίζεται όπως αρμόζει, αλλά αντί για προστασία... αναλαμβάνει αγγαρείες - όπως για παράδειγμα να τους αγοράζουν καφέ! 

Τώρα εμείς τι να πούμε; Όλοι έχουν τα δίκια τους. Από την μια, σαφώς και καταλαβαίνουμε την θέση των Sussex οι οποίοι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθεροι, από την άλλη αντιλαμβανόμαστε και τα μέλη ασφαλείας... τα οποία μάλλον θα ήθελαν περισσότερη δράση!

Να θυμίσουμε πως όπως υπολογίζεται, η ομάδα ασφαλείας του ζευγαριού κοστίζει περίπου 3,5 - 7 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS