ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ευχαριστημένοι οι καταστηματάρχες από την πρώτη μέρα ανοίγματος

Η δημοσιογραφική ομάδα του must επικοινώνησε με τους υπεύθυνούς των καταστημάτων στην οδό Στασικράτους και Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία, με αφορμή την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας τους.

newsroom must

Η πρώτη φάση άρσης των αυστηρών περιοριστικών μέτρων μετά από ενάμιση μήνα είναι γεγονός και με βάση τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τις σχετικές ανακοινώσεις που έγιναν επιστρέφουμε δειλά δειλά σε κανονικούς ρυθμούς με την άνεση στην μετακίνηση των 3 SMS αλλά και τη βραδινή απαγόρευση να αρχίζει από τις 10 το βράδυ και θα ισχύει μέχρι τις 6 το πρωί. 

Εργαζόμενοι στο δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα επιστρέφουν στις δουλειές τους σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου, μαζί τα εργοτάξια αλλά και τα καταστήματα λιανικού εμπορίου.

Με αφορμή το άνοιγμα των καταστημάτων η δημοσιογραφική ομάδα του must επικοινώνησε με τους υπεύθυνούς των καταστημάτων στην οδό Στασικράτους και Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία, με αφορμή την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας τους. Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων μας μίλησαν για το αν όντως τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας όπως έχουν αποφασιστεί και αν υπάρχει ικανοποίηση από τη σημερινή προσέλευση του κόσμου.

Beauty Line Σατσικράτους
«Τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου ενώ κύριος στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση του κόσμου με ασφάλεια».  Σχετικά με το αν είναι ικανοποιημένοι με την προσέλευση του κόσμου, η υπεύθυνη του καταστήματος μας απάντησε «Πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση, μπορώ να πω ήταν αναμενόμενο μετά από τον εγκλεισμό. Ό κόσμος έρχεται να για να καλύψει τις ανάγκες του αλλά και για να αλλάξει η διάθεσή του».

Intimissimi στην Λεωφόρο Μακαρίου
«Τα μέτρα ασφάλειας έχουν έρθει εδώ και καιρό από τα κεντρικά γραφεία της Ιταλίας και αφορούν τους εργαζόμενους και τους φυσικά τους πελάτες. Υπάρχουν οι σημάνσεις επιτρεπόμενης απόστασης στο πάτωμα και στο ταμείο, ο επιτρεπτός αριθμός ατόμων εντός του καταστήματος, αντισηπτικά για τα χέρια, μάσκες και γάντια για τους εργαζόμενους. ‘Όσο αφορά την προσέλευση η πρώτη ένδειξη είναι ότι κόσμος έχει βγει στην αγορά για καλύψει τις βασικές του ανάγκες, με σκοπό αγοράς. Για την ώρα είναι ικανοποιητικά τα νούμερα, θα δείξουν όμως οι επόμενες μέρες».

Jo Malone Στασικράτους
«Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για το προσωπικό μας όσο και για τους επισκέπτες της μπουτίκ. Στην είσοδο έχουν τοποθετηθεί αντιβακτηριδιακό υγρό απολύμανσης για τα χέρια και γάντια μίας χρήσης. Το προσωπικό φοράει τις απαραίτητες προστατευτικές μάσκες και γάντια. Οι πελάτες μας εκφράζουν την ευχαρίστησή τους που έχει ανοίξει η μπουτίκ αλλά προς το παρόν είναι λίγο διστακτικοί να έρθουν οι ίδιοι στο κατάστημα. Από την άλλη έχουμε αρκετές τηλεφωνικές παραγγελίες για κατ' οίκον παράδοση».


Amicci
«Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη και ικανοποιημένη μπορώ να πω από την προσέλευση του κόσμου και στις δυο boutiques μας, αλλά και για την ανταπόκριση στο online μας με την κατ' οίκον παράδοση. Τηρούνται οι προδιαγραφές ασφαλείας και χρησιμοποιούμε μάσκες και γάντια αλλά και όσον αφορά στον αριθμό που ατόμων μέσα στο κατάστημα». 

LABELS boutique Λεωφόρος Μακαρίου
«Γενικά είμαι ικανοποιημένη από την ανταπόκριση των πελατών, οι οποίοι μας παίρνουν τηλέφωνο για να διευθετήσουν το ραντεβού τους στην boutique. Υπάρχουν και οι πελάτες μας, που μας κάνουν την παραγγελία τους και τους τα στέλνουμε στο σπίτι τους. Στην είσοδο μας είναι αναρτισμένα τα μέτρα ασφάλειας που πρέπει να τηρούνται και οι υπαλλήλοι μας είναι με τις μάσκες και τα γάντια φυσικά.»





Zara
"Η προσέλευση του κόσμου ήταν η αναμενόμενη. Το κατάστημα έχει απολυμανθεί και τηρήθηκαν τα μέτρα ασφάλειας τόσο από τους εργαζόμενους, αλλά και από τους πελάτες οι οποίοι φορούσαν μάσκες προστασίας και γάντια. Μέσα στο κατάστημα ήταν ο επιτρεπτός αριθμός των ατόμων, πωλητών και πελατών."

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X