ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι πρώτες δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για τον κορωνοϊό και την ανευθυνότητά της

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια για όσα της καταλογίζουν;

Το τελευταίο εικοσιτατράωρο, η είδηση πως η Φαίη Σκορδά είναι ένα από τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Και ενώ η παρουσιάστρια δέχτηκε πολλές ευχές και περαστικά, κάποιοι έσπευσαν να την κατηγορήσουν πως επέδειξε μεγάλη ανευθυνότητα.

Συγκεκριμένα, όταν οι αρχές και οι γιατροί τόνιζαν με κάθε πιθανό τρόπο να μειώσουμε τις μετακινήσεις εντός και εκτός της χώρας, η παρουσιάστρια επέλεξε να ταξιδέψει -περίπου πριν από 3 εβδομάδες- στην Ρώμη στην Ιταλία που αν και τα κρούσματα ήταν κυρίως στην Βόρεια Ιταλία, υπήρχαν αρκετά κρούσματα στο σύνολο της χώρας. 

Λίγες ώρες μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, η Φαίη που βρίσκεται σε απομόνωση μένοντας στο σπίτι της, μίλησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρουσιάστρια του Happy Day, μετέφερε την μεταξύ τους συνομιλία στον αέρα της εκπομπής της.

«H Φαίη είναι τελείως ασυπτωματική, ούτε δέκατα, ούτε πονόλαιμο, μπήκε στη διαδικασία να κάνει το τεστ, όχι γιατί πήγε στην Ιταλία όπως πολλοί την κατηγόρησαν αλλά γιατί η Φαίη ανησύχησε για τα κρούσματα που ακούστηκαν στο Just the 2 of Us το οποίο γυρίζεται στο ίδιο στούντιο το Κάπα. Το ταξίδι στην Ιταλία, που δεν ήταν καν στην βόρεια Ιταλία, είχε προηγηθεί προτού η κατάσταση με τα κρούσματα εκεί βγει εκτός ελέγχου», δήλωσε η Σταματίνα αναφερόμενη στην κατάσταση της Φαίης.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X