ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι πρώτες αναρτήσεις της Jill Biden ως Πρώτη Κυρία

Στο Instagram της @Flotus

newsroom must

Λίγo μετά από την ορκωμοσία του Joe Biden ως ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, η σύζυγός του Jill, έκανε τα πρώτα της posts στον λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας στο Instagram.

Για αρχή, η Jill Biden δημοσίευσε ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων στο οποίο την βλέπουμε να κρατάει από το χέρι τον σύζυγό της και με αυτό τον τρόπο να δηλώνει πόσο ενωμένοι είναι οι δυό τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Dr. Jill Biden (@flotus)

Στην συνέχεια, η νέα Πρώτη Κυρία της Αμερικής, ανήρτησε ένα στιγμιότυπο από την ώρα που φτάνει στην πόρτα του Λευκού Οίκου με τον Joe Biden και οι δυό τους χαιρετάνε τις κάμερες. Κατά την διάρκεια του μίνι βίντεο, βλέπουμε τον πρόεδρο να την αγκαλιάζει τρυφερά και εκείνη να δηλώνει μέσα από την λεζάντα της ανάρτησής της: «Σας ευχαριστώ για την πίστη σας σε κάτι που είναι μεγαλύτερο από όλους μας: Στο ότι θα χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο, επειδή σκοπεύουμε να το κάνουμε μαζί».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Dr. Jill Biden (@flotus)

Έπειτα, ακολούθησε και μια τρίτη ανάρτηση - ένα βίντεο με το οποίο η Jill Biden γιορτάζει τη νέα αρχή. «Κάθε τέσσερα χρόνια, γιορτάζουμε την αρχή μιας νέας διακυβέρνησης. Είναι η αρχή ενός φωτεινού νέου κεφαλαίου. Η ώρα να ενωθούμε όλοι μαζί. Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους όσοι εργάστηκαν για να δημιουργήσουν την εκπληκτική αυτή ημέρα -πόσο μάλλον μέσα σε μια μοναδικά δύσκολη χρονιά» γράφει και στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα ως Πρώτη Κυρία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Dr. Jill Biden (@flotus)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση