ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Οι Παρασκευές έχουν άλλο αέρα στο LOVE FM

Η αγαπημένη ραδιοφωνική συνήθεια των Τάσο Τρύφωνος και Χριαστιάνας Αρτεμίου είναι αυτό που οι πιστοί ακροατές τους γνωρίζουν ως FRIDAY CAPO: Είναι τέτοιο το κέφι και η ενέργεια του δημοφιλούς πρωινού διδύμου τις Παρασκευές που παρακινούν τον κόσμο να ανέβει στα καπό των αυτοκινήτων για να διασκεδάσει μαζί . Έτσι υποδέχονται το σαββατοκύριακο με ένα ειδικά επιλεγμένο playlist που απογειώνει όσους είναι συντονισμένοι.

Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που τις Παρασκευές αγαπημένα πρόσωπα της κυπριακής showbiz επισκέπτονται το studio του LOVE FM για να δηλώσουν παρόντες στο FRIDAY CAPO και να επιλέξουν οι ίδιοι τη μουσική, να τραγουδήσουν και να χορέψουν! Μια τέτοια επίσκεψη έκαναν το πρωινό της Παρασκευής 28ης Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Δέσποινα Ολυμπίου.

Σε ένα διάλλειμα από τις επιτυχημένες κοινές εμφανίσεις τους στο ΝΟΤΕΣ LIVE βρέθηκαν στο studio του LOVE FM και για δύο ολόκληρες ώρες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Όσο για το κοινό; Οι περισσότεροι βρίσκονταν ήδη καθοδόν για κάποια απόδραση λόγω της αργίας και ανταποκρίθηκαν με δεκάδες μηνύματα ενθουσιασμού στην ευχάριστη ραδιοφωνική έκπληξη, ενώ ανυπομονούν για το πρωινό της Πρασκευής και το αγαπημένο τους FRIDAY CAPO του LOVE FM.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS