ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Oι must watch σειρές του καλοκαιριού

«Stranger Things»
Είναι ίσως η πιο αναμενόμενη επιστροφή του καλοκαιριού. Έπειτα από αποχή 18 περίπου μηνών, η τρίτη σεζόν του «Stanger Things», μιας από τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix, κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουλίου με οκτώ επεισόδια. Πρόκειται για το «δυνατό» χαρτί της πλατφόρμας με το μπάτζετ του κάθε επεισοδίου να ξεπερνά τα 8 εκ. δολάρια, δηλαδή μόλις δύο εκ. λιγότερα από το μπάτζετ των επεισοδίων της πρώτης σεζόν του «Game of Thrones». Με τη Γουινόνα Ράιντερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και μια παρέα ταλαντούχων νέων ηθοποιών – που βρήκαν σταδιακά τη θέση τους και στη μεγάλη οθόνη εξαιτίας της δημοτικότητας της σειράς – η συγκεκριμένη σειρά αφηγείται την τυπική ιστορία της εξαφάνισης ενός παιδιού και το χρονικό της αναζήτησής του. Αυτό, φυσικά, στα πολύ αρχικά στάδια της σειράς. Έχετε στη διάθεσή σας 17 επεισόδια μέχρι τις 4 Ιουλίου! Αν αρχίσετε τώρα, θα τα έχετε παρακολουθήσει μέχρι… αύριο.

«Dark»
Για τη συγκεκριμένη σειρά έχουμε μιλήσει ξανά. Γυρισμένη στα Γερμανικά αποτελεί μια ακόμη πιο… σκοτεινή εκδοχή του «Stranger Things» με πιο δουλεμένη πλοκή και σκηνοθεσία που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η υπόθεση ξεκινά με μια αυτοκτονία και μια εξαφάνιση, ωστόσο η τροπή που θα πάρουν τα πράγματα γίνεται πολύ πιο περίτεχνη σε σχέση με το «Stranger Things» και κάπου εκεί συνειδητοποιείς ότι οποιαδήποτε σύγκριση αδικεί τη σειρά. Πρόκειται για την πρώτη γερμανική σειρά που προβλήθηκε στο «Netflix» κι ενώ η δεύτερη σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου, η πλατφόρμα έχει ήδη δώσει το πράσινο φως και για μια τρίτη σεζόν.

«Chernobyl»
Θεωρείται η κορυφαία σειρά όλων των εποχών! Όχι, δεν αναφερόμαστε στο «Game of Thrones» αλλά στη μίνι δραματική σειρά του HBO «Chernobyl» που με πέντε μόλις επεισόδια κατάφερε να κερδίσει κοινό και κριτικούς σκαρφαλώνοντας στην κορυφή. Προφανώς, η σειρά καταπιάνεται με το πυρηνικό δυστύχημα που συνέβη στο Τσερνόμπιλ της Ουκρανίας το 1986 και την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβλήθηκε από πολλούς ώστε να περιοριστούν οι τραγικές συνέπειες της καταστροφής. Αρμόδιοι της ρωσικής κυβέρνησης, μάλιστα, παρακολουθώντας την επιτυχία της σειράς ανακοίνωσαν πως πρόκειται σύντομα να δούμε και μια ρωσική παραγωγή σχετικά με τα συμβάντα, καθώς, αν μην ξεχνάμε, πως τότε η Ουκρανία ανήκε στη Σοβιετική Ένωση, η οποία για τρεις βδομάδες αρνούνταν να εκδώσει οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 6 Μαΐου και ολοκληρώθηκε μόλις την περασμένη βδομάδα, οπότε έχετε στη διάθεσή σας 5 μονόωρα επεισόδια προς… βρώσιν.

«La casa de papel»
Eμπορική στο έπακρο, πιασάρικη μέχρι αηδίας, ανατροπές που υποτίθεται ότι κόβουν την ανάσα. Προφανώς, ό,τι και να πούμε το γνωρίζετε ήδη, ακολουθείτε κάθε λεπτομέρεια, ορίσατε ειδοποιήσεις στο κινητό για τα τελευταία νέα: ο λόγος για το «Money Heist» ή αν θέλετε «La casa de Papel». «Καταφέραμε να αποδράσουμε, τώρα, όμως, έρχεται το πιο δύσκολο κομμάτι της αποστολής» μάς λέει στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε ο Προφεσόρ, ο οποίος συγκεντρώνει εκ νέου την ομάδα για να καταφέρουν όλοι μαζί να απελευθερώσουν τον Ρίο, που στο τέλος της δεύτερης σεζόν πέφτει θύμα απαγωγής. Για όσους αδημονείτε η σειρά επιστρέφει με οκτώ επεισόδια στις 19 Ιουλίου.

«The handmaid’s tale»
H τρίτη σεζόν είναι επιτέλους γεγονός. Έχοντας ήδη κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου στη διαδικτυακή πλατφόρμα Hulu, η σειρά απολαμβάνει ευρεία αποδοχή από κοινό και κριτικούς, θεωρείται μια από τις κορυφαίες σειρές όλων των εποχών και έχει ήδη αποσπάσει 2 Χρυσές Σφαίρες. Βασισμένη στο δυστοπικό σύμπαν της Μάργκαρετ Άτγουντ, η Ελίζαμπεθ Μος μεταμορφώνεται σε Όφρεντ και μάς μεταφέρει σε έναν μελλοντικό κόσμο όπου οι γυναίκες έχουν ως μοναδικό καθήκον τους να τεκνοποιήσουν για λογαριασμό στείρων ζευγαριών σε ένα ανελεύθερο, θεοκρατούμενο και δικτατορικό καθεστώς. Με δύο ήδη σεζόν στο ενεργητικό της εννοείται πως έχετε μπόλικο υλικό μέχρι να ολοκληρωθεί και η τρίτη σεζόν, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας όλα τα επεισόδια, για… μαραθώνια προβολή.

 

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΩΡΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X