ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι Κύπριοι ηθοποιοί αποχαιρετούν την Δώρα Κακουράτου με τον πιο συγκινητικο τρόπο

Δείτε τις αναρτήσεις που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς

Μαρία Σάββα

Το βράδυ της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου, σημειώθηκε μια μεγάλη απώλεια στον χώρο της υποκριτικής, καθώς η πολυαγαπημένη Κύπρια ηθοποιό Δώρα Κακουράτου, έχασε την μάχη με τον καρκίνο σε μόλις 78 ετών. Το πρωί της Τετάρτης μετά τα δυσάρεστα νέα πολλά γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της υποκριτικής θέλησαν να εκφράσουν την θλίψη τους για τον θάνατο της ηθοποιού και να πουν ένα τελευταίο «αντίο».

Ένας από τους ηθοποιούς που εξέφρασαν την λύπησή τους ήταν ο Γιώργος Ζένιος, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανάρτησε μια φωτογραφία με την ηθοποιό γράφοντας στην λεζάντα: «Έφυγε μια καλή φίλη. Μια καλή ηθοποιός. Η Δώρα Κακουράτου. Θα μου λείψεις πολύ. Περάσαμε ωραίες στιγμές στο Θέατρο και στη ζωή που δεν θα τες ξεχάσω ποτέ. Εσύ ήσουν η αιτία να μείνω στην Κύπρο και σε ευχαριστώ πολύ. Ποτέ δεν θα σε ξεχάσω Δώρα μου. Καλό ταξίδι φιλη μου. Αιωνία σου η μνήμη».

Ένας άλλος ηθοποιός που θέλησε να πει το τελευταίο του αντίο ήταν ο Ηράκλης Γιωργαλλής, ο οποίος της αποχαιρέτησε, γράφοντας: «Έφυγε από τη ζωή η από πενήντα σχεδόν χρόνια φίλη, συνεργάτης συνθιασαρχης μεγάλη ηθοποιός του κυπριακού θεάτρου ΔΏΡΑ ΚΑΚΟΥΡΑΤΟΥ στα 79 της χρόνια. Καλό ταξίδι αγαπημένη μου Δώρα στο αιώνιο Φώς. Το όνομα σου και η πορεία σου θα είναι πάντα μέσα στα πρώτα στην ιστορία του θεάτρου και του πολιτισμού της μικρής μας μεγάλης πατρίδας. Έφυγες αθόρυβα χωρίς να γνωρίζει κανείς ότι έδινες τη μάχη σου με την επάρατο νόσο. Έχω χάσει τα λόγια μου, δεν ξέρω τι να γράψω. Περάσαμε μαζί μια ζωή με επιτυχίες. Θα μου είσαι πάντα αξέχαστη. Ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια της κοινής καλλιτεχνική μας πορείας. Καλή αντάμωση καλή μου φίλη!».

Μαζί με του καλλιτέχνες που απότησαν φόρο τιμής στην ηθοποιό ήταν και η Βαλεντίνα Σοφοκλέους, η οποία ανάρτησε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς «Ιστορίες του Χωρκού», γράφοντας στην λεζάντα: «Η Δώρα Κακουράτου! Η Λολέττα όπως την αποκαλούσα ... μια ηθοποιός που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο χωρίς να πάρει την τιμή που της άξιζε από την πολιτεία . Τί κρίμα αυτή η πολιτεία! Ποτέ δεν εκτίμησε σωστά τα παιδιά της ...... Αυτό ήταν και το παράπονο της. Λολέττα μου καλό σου ταξίδι. Συγνώμη που δεν προλάβαμε εκείνη την έξοδο που προγραμματίζαμε .... φώτο Ιστορίες του χωρκού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS