ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι γάμοι που συνεχίζουν να γίνονται στην Ουκρανία

Ζευγάρια στην Ουκρανία παντρεύονται εν μέσω πολέμου φορώντας παραλλαγές και κρατώντας όπλα αντί ανθοδέσμες

Πάρις Δημητριάδης

Η 23χρονη Anastasiia Mokhin και ο 43χρονος Viacheslav Hohlyuk παντρεύτηκαν πριν από μερικές ημέρες στην ευρύτερη περιοχή του Κιέβου.

Αντί όμως για ανθοδέσμες, μπομπονιέρες και λουλούδια κρατούσαν και οι δυό τους όπλα και αντί για νυφικό η γυναίκα και γαμπριάτικο κοστούμι ο άντρας φόραγαν και οι δύο στρατιωτικές στολές. Οι λίγοι καλεσμένοι ήταν κι αυτοί στρατιώτες και το μοναδικό στοιχείο που παρέπεμπε σε τελετουργικό γάμου ήταν η λευκή ανθοδέσμη και τα λευκά λουλούδια στα μαλλιά της νύφης. 

 

 

Η παραπάνω όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση γάμου εν μέσω πολέμου που γίνεται viral στην Ουκρανία.

Μια ακόμη ιστορία που γνωστοποιήθηκε και αναδημοσιεύθηκε εκτενώς είναι εκείνη της Lesya Ivashchenko και του Valeriy Filimonov, οι οποίοι παντρεύτηκαν στις 6 Μαρτίου στα περίχωρα του Κίεβο φορώντας κράνη και κρατώντας κι αυτοί τα όπλα τους. Η Lesya Ivashchenko και ο Valeriy Filimonov ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου παρουσία στρατιωτών, ντυμένοι όλοι με στολές και με τη συνοδεία ενός μοναδικού μουσικού οργάνου που είχαν στη διάθεσή τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις τους, ο γάμος τους μπορεί να μην έγινε όπως ακριβώς τον σχεδίαζαν, επιθυμία τους όμως ήταν να υπηρετήσουν μαζί στον πόλεμο και τα κατάφεραν.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by la Repubblica (@larepubblica)

Η ιστορία του 24χρονου Sviatoslav Fursin και της 21χρονης Yaryna Arieva επίσης είχε γίνει viral, τις πρώτες μέρες του πολέμου, αφού οι δύο νέοι είχαν προχωρήσει σε επισημοποίηση της σχέσης τους λίγο μετά την έναρξη των εχθροπραξιών.

Ο Sviatoslav και η Yaryna γνωρίστηκαν το 2019 στο Κίεβο και είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν στις 6 Μαΐου του 2022, σε μια μικρή εκκλησία. Στη συνέχεια σκόπευαν να γιορτάσουν τον γάμο τους χορεύοντας στην ταράτσα ενός μαγαζιού.

Η εισβολή στη χώρα του τελικά τους άλλαξε τα σχέδια και αποφάσισαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να παντρευτούν χωρίς στολισμό ή πάρτι.

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σου και ακούς σειρήνες και βόμβες», είχε πει η νεαρή νύφη στο CNN.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS