ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Έβελυν Καζαντζόγλου στο Cyprus MadWalk by Gliss

Όχι μία, όχι δύο αλλά έξι συνολικά φορές άλλαξε η Έβελυν Καζαντζόγλου στο Cyprus MadWalk by Gliss! H παρουσιάστρια τίμησε όλους τους σχεδιαστές που έφτιαξαν ειδικά για εκείνη μοναδικές δημιουργίες και κέρδισε τις εντυπώσεις από τη στιγμή που περπάτησε στο yellow carpet μέχρι το φινάλε της λαμπερής βραδιάς. 

Με ένα υπέροχο gown της σχεδιάστριας Σάντης Αντωνίου, σε παστέλ απόχρωση, Christian Louboutin γόβες, τσάντα Charlotte Olympia και φυσικά κοσμήματα Swarovski που συμπλήρωναν και χάριζαν έξτρα γκλαμ σε κάθε της σύνολο, έκανε την αρχή στο yellow carpet και έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν. 

Για το ξεκίνημα της βραδιάς, η Έβελυν επέλεξε να ανεβεί στο stage με ένα ρομαντικό σύνολο Anice με Grecian αναφορές το οποίο ολοκλήρωσε με gladiator σανδάλια Sante, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων. Λίγο αργότερα την είδαμε στο catwalk να ανοίγει το σόου του σχεδιαστή Erotokritos, με ένα παιχνιδιάρικο σύνολο με prints από τη νέα του συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16. 

H επιστροφή της στο stage για την παρουσίαση της βραδιάς έγινε με την υπογραφή του Νότη Παναγιώτου και με ένα ντένιμ gown κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ενώ για κλείσιμο μας κράτησε μια λευκή δημιουργία του Gregory Morfi. Για το after party, η Έβελυν άλλαξε σε κάτι πιο χαλαρό με λευκό σύνολο με σορτσάκι και κοντό τοπ Anice. 

Ουφ! Πως τα κατάφερες και πρόλαβες βρε κορίτσι μου; 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS