ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Oι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο ΜADWALK 2018

Το MadWalk, ο θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, επέστρεψε για όγδοοη συνεχόμενη χρονιά.Το εντυπωσιακό show ξεκίνησε λίγο πριν τις 10, το βράδυ της Δευτέρας, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας με οικοδεσπότη τον Χρήστο Μάστορα και την Μαίρη Συνατσάκη.Eκεί είδαμε σχεδιαστές που αγαπάμε. Λίγα μόλις λεπτά πριν την έναρξη του μεγαλύτερο event που ενώνει τη μόδα με τη μουσική τα fashion girls πέρασαν από το red carpet του MadWalk 2018 by Serkova και έκλεψαν τις εντυπώσεις.Αυτή την φορά η αλήθεια είναι πως είδαμε λίγο πιο εναλλακτικές εμφανίσεις αφού η καθεμία επέλεξε να φορέσει αυτό που την αντιπροσωπεύει χωρίς να ακολουθήσουν κάποιο dresscode αυτή την φορά.

Η Demy επέλεξε ένα μακρύ πράσινο slip dress χωρίς καθόλου αξεσουάρ και προσδίδοντας μια girly διάθεση με τα μαλλιά της. Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε το inspiration πίσω από την εμφάνιση της με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας φωτογραφίες με την Kate Moss να φοράει φόρεμα στο ίδιο στυλ και να έχει το συγκεκριμένο hair style.

H Yvonne Bosnjak επέλεξε να ποντάρει στο διαχρονικά μαύρο χρώμα φορώντας δική της δημιουργία με ένα robe dress σε μια πιο ρομαντική εκδοχή.Η Έβελυν Καζαντζόγλου έκανε μια athleisure εμφάνιση επιλέγοντας floral duster που συνδίασε με αθλητικό bra και άσπρα sneakers.

H Σμαράγδα Καρύδη κάνει μια εμφάνιση εμπνευσμένη από άλλη δεκαετία επιλέγοντας δημιουργία από τον Βασίλη Ζούλια.Η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέλεξε ένα μίνι strapless φόρεμα με οργάντζα και βολάν καταφέρνοντας μια fresh διάθεση. Η ίδια ολοκλήρωσε με nudes σανδάλια.

Η Μαίρη Συνατσάκη που ήταν και η οικοδέσποινα της βραδιάς επέλεξε μια από τις πιο έντονες τάσεις της σεζόν που είναι το τούλι φορώντας ένα φόρεμα με prints κάνοντας μια pop εμφάνιση.Η Έλλη Κοκκίνου κάνει ίσως την πιο απλή εμφάνιση αποδεικνύοντας πως και έτσι μπορείς να ξεχωρίσεις επιλέγοντας ριγέ φόρεμα. Josephine και Κόνι Μεταξά επέλεξαν την ίδια δημιουργία επενδύοντας σε nude shimmery φορέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση