ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι διάσημες κουμπαριές της ελληνικής showbiz

Ο χώρος της showbiz είναι ανταγωνιστικός και δύσκολος όμως υπάρχουν περιπτώσεις που αποδεικνύουν ότι μπορείς να δημιουργήσεις και δυνατές φιλίες που θα καταλήξουν μάλιστα σε κουμπαριές.

Ψάξαμε και βρήκαμε τους διάσημους Έλληνες celebrities που αποφάσισαν να πάνε τη φιλία τους ένα βήμα παρακάτω.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έκαναν στενή παρέα με την οικογένεια Κωστόπουλου, και έτσι η Τζένη Μπαλατσινού με τις κόρες της βάφτισαν την μικρή Βαλέρια το 2008. Ακόμα μια γνωστή κουμπαριά της διάσημης ελληνίδας παρουσιάστριας, είναι με την Νατάσα Θεοδωρίδου που της βάφτισε τον πρωτότοκο γιο της, Άγγελο το 2003.

Μετά από χρόνια συνεργασίας, η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Καπετανίδης, έγιναν κουμπάροι αφού ο γνωστός σκηνοθέτης των video clip της βάφτισε την 15χρονη πλέον Μελίνα Νικολαϊδη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πάντρεψε τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, ενώ έχει βαφτίσει και τον μεγάλο γιο του ζευγαριού, Γιάννη Λιάγκα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αναφερθεί στον καλό της φίλο και συνεργάτη Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος της βάφτισε τον δεύτερο γιο της Μιχαήλ Άγγελο. Ο γνωστός δημοσιογράφος Παύλος Σταματόπουλος είναι επίσης νονός του γιου της Έλλης Κοκκίνου, Αλέξανδρου, τον οποίον βάφτισε μαζί με την γνωστή ηθοποιό Τζένη Μπότση.

Υπήρξαν για χρόνια το πιο αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο και ως εκ τούτου, η φιλία τους έδεσε ακόμα πιο πολύ, αφού ο Φώτης έχει βαφτίσει τον δεύτερο γιο της παρουσιάστριας, ενώ εκείνη ήταν μια από τις νονές του μοναχογιού του.

Ο Νίνο και ο Θάνος Πετρέλης γνωρίστηκαν στο Fame Story 1 και έγιναν κατευθείαν φίλοι. Την φιλία τους επισφράγισαν με μια κουμπαριά, μιας και ο Νίνο είναι νονός της πρώτης κόρης του Πετρέλη.

Η κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα έχει νονά τη διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος.

Η Μαριέττα μαζί με τον γνωστό κομωτή Δημήτρη Γιαννέτο, είναι νονοί της κόρης της Καλομοίρας. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS