ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αυτές είναι οι 10 πόλεις για καλύτερη επαγγελματική και προσωπική ζωή

Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις, ίσως πρέπει να επιλέξεις μια από αυτές τις 10 πόλεις

newsroom must

Η γνωστή εταιρεία υγιεινής διατροφής Holland & Barrett πήρε την απόφαση να μελετήσει τον μέσο όρο ωρών εργασίας σε κάθε πόλη, με στοιχεία από την Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (International Labor Organization), προκειμένου να προσδιορίσει το ελεύθερο χρόνο που αντιστοιχεί στους πολίτες και να βρει τις δέκα ιδανικότερες πόλεις για να ζει κανείς και να έχει την απόλυτη ισορροπία στην προσωπική και στην επαγγελματική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, στόχος της μελέτης αυτής - που είχε το όνομα «Ηλιόλουστες Πόλεις» (Sunshine Cities) - ήταν να βρεθούν οι πόλεις που προσφέρονται για περισσότερη έκθεση στον ήλιο και κατ′ επέκταση στην περισσότερη συλλογή βιταμίνης D από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η εν λόγω λοιπόν έρευνα, υπολόγισε, σε σύνολο 210 πόλεων και με υψηλότερη βαθμολογία το 100, τις εργάσιμες ώρες ανά ημέρα και έκρινε πώς όσο λιγότερες ώρες, τόσο περισσότερος ελεύθερος χρόνος υπάρχει για να κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους της πόλης σε σχέση με τις ώρες ηλιοφάνειας κάθε πόλης, τα δωρεάν υπαίθρια αξιοθέατα και τις ώρες που κοιμόντουσαν οι άνθρωποι κατά μέσο όρο. Δείτε στην συνέχεια τις πόλεις που κατέλαβαν τις πρώτες δέκα θέσεις... και αν σκέφτεστε να μετακομίσετε, ίσως το κάνετε σε μια από αυτές!


Photo by L A L A S Z A on Unsplash

1. Ρώμη, Ιταλία

2. Άλις Σπρινγκς, Αυστραλία

3. Μαδρίτη, Ισπανία

4. Μασσαλία, Γαλλία

5. Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

6. Λας Βέγκας, Ηνωμένες Πολιτείες

7. Καλάμα, Χιλή

8. Τελ Αβιβ, Ισραήλ

9. Μόσχα, Ρωσία

10. Βιέννη, Αυστρία

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση