ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι celebrities αντιδρούν για τα βίαια επεισόδια στη Βιρτζίνια

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η πόλη Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, στον απόηχο βίαιων επεισοδίων μεταξύ μελών ακροδεξιών - ρατσιστικών οργανώσεων και αντιδιαδηλωτών. Οι πληροφορίες από τις ΗΠΑ κάνουν λόγο για, τουλάχιστον, τρεις νεκρούς και 35 τραυματίες κάποιοι εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση. Στον κατάλογο των θυμάτων και δύο αστυνομικοί, που έχασαν τη ζωή τους μετά την πτώση ελικοπτέρου, που επιτηρούσε τα επεισόδια, στα περίχωρα της Σαρλοτσβιλ.

Ο θάνατος της μίας γυναίκας εκ των νεκρών , 32 ετών, ήρθε μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης και όχι κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στο πάρκο της πόλης. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο, μεταξύ άλλων, για όχημα που έπεσε πάνω σε πλήθος πολιτών, που προφανώς δεν ανήκαν στα μέλη των οργανώσεων, με αποτέλεσμα το θάνατο μίας γυναίκας 32 ετών και τον τραυματισμό πολλών ακόμη ανθρώπων.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 35 τραυματίες, οι 19 εκ των οποίων στο περιστατικό με το αυτοκίνητο. Σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο που κυκλοφόρησε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνεται ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος να προσκρούει με βία στο πίσω μέρος του ενός άλλου αυτοκινήτου, κατόπιν να κάνει όπισθεν και να πέφτει πάνω στο πλήθος των πολιτών. Αυτόπτες μάρτυρες σημείωσαν ότι ο οδηγός, που κρατείται από τις αρχές, εσκεμμένα έριξε το αυτοκίνητό του σε πολίτες που πανηγύριζαν για την απομάκρυνση των νεοναζιστών από την πόλη.

Κατά τη διάρκεια του τραγικού περιστατικού αλλά και μετά το τέλος του, οι celebrities μοίραζαν μηνύματα ενότητας μέσω των social media

Jessica Alba
''O ρατσισμός δεν υπάρχει  μόνο στα πρόσωπα των τρομοκρατών που παρέλασαν στο Σαρλοτσβιλ. Όλοι ξέρουμε ανθρώπους που είπαν ή έκαναν κάτι άσχημο, και δεν αντιδράσαμε ή προσπαθήσαμε να το δικαιολογήσουμε, λόγω της ηλικίας, του background ή της δικαιολογίας πως ''οκ αυτό δεν ήταν τόσο ρατσιστικό''. Αρκετά! Ξεκίνα με 'σένα! Ας είναι η φωνή σου αυτή που θα αλλάξει τους ανθρώπους γύρω σου. Ξεκίνα σήμερα. Ξεκίνα να λες την αλήθεια. Να παλεύεις για την ελευθερία, για το σωστό''.  

Demi Lovato
''Με όλα όσα συμβαινουν, είναι εύκολο να αλλάξεις κανάλι και να πεις ότι δεν θες να βλέπεις ειδήσεις ή να μην δώσεις σημασία γιατί είναι πολύ τρομακτικό για να είναι αληθινό. Είναι όμως. Η βία και το μίσος υπερισχύουν σημερα στη χώρα μας και ήρθε η ώρα η γενιά μας να το αλλάξει αυτό. Είτε είσαι μαύρος, μουσουλμάνος, gay, bisexual, trans κτλ είσαι τέλειος όπως είσαι και έχεις αγάπη. Μην ακους το κακό όσο δυνατό κι αν είναι''. 

Jennifer Lopez
''Είμαστε πιο δυνατοί από εσάς. Η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος''. 

Pharrell Williams
''Αν δεν είσαι έξω φρενών, δεν δίνεις την απαραίτητη προσοχή''. 

Zendaya
''Όπως και να το αποκαλείς, είναι τρομοκρατία!''

LeBron James
''Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Είναι αυτό το πού πάμε σαν χώρα; Θα κάναμε την Αμερική σπουδαία ξανά, ε; Αυτός το είπε αυτό! Οι νέοι μας αξίζουν κάτι καλύτερο''

Lady Gaga
''Ξέρω πως δεν δημιουργηθήκαμε για να μισούμε ο ένας τον άλλο αλλά για να βοηθάμε και να αγαπάμε''

Snoop Dogg (ανεβάζοντας παλαιότερη φωτογραφία με πλάνο από διαδήλωση μαύρων και τους αστυνομικούς με ειδικές στολές προστασίας)
''Άρα, όταν οι μαύροι ειρηνικά διαδηλώνουν στα πεζοδρόμια χρειάζονται παρέμβασει με ειδικές στολές, αλλά οι νεο-Ναζί με τις δάδες όχι; Θέλω απαντήσεις''

Kevin Hart
''
Παρακαλώ, μιλήστε στα παιδιά σας και κάντε τους να καταλάβουν πόσο αηδιαστικό είναι να μισείς κάποιον για το χρώμα του δέρματός του''

Kim Kardashian
''Πόσο τραγικό που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Οι προσευχές μου είναι με αυτούς στο Σάρλοτσβιλ και με κάθε Αμερικανό που είναι στόχος μίσους και βίας''. 

Ellen DeGeneres
''Είναι αυτή η Αμερική του σήμερα; Δεν γίνεται να το αφήσουμε να περάσει''

Hayley Williams
''Οι ειδήσεις με αρρωσταίνουν. Το ίδιο και οι ρατσιστές με κοστούμια που απλά αδιαφορούν για το γεγνός πως οι Ναζί κάνουν παρέλαση στους δρόμους''. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS