ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Οι Barbie Fashionistas και η διαφορετικότητα σε πρώτο πλάνο

Η κούκλα με τη μεγαλύτερη διαφορετικότητα στην αγορά ανακοινώνει τη νέα της σειρά Barbie Fashionistas

Η κούκλα με τη μεγαλύτερη διαφορετικότητα στην αγορά ανακοινώνει τη νέα της σειρά Barbie Fashionistas που προάγει το σεβασμό απέναντι στη διαφορετικότητα.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα σε κούκλες, με πολλές αποχρώσεις δέρματος, χρώματα ματιών και μαλλιών, διαφορετικούς σωματότυπους και μοδάτα σύνολα και αξεσουάρ για να επιλέξουν τα παιδιά. Τα τελευταία πέντε χρόνια, η σειρά έχει εξελιχθεί εισάγοντας 170+ νέα looks:

- Περισσότερα χρώματα δέρματος, μαλλιών και υφές, χρώματα ματιών και σχήματα προσώπου.

- Διαφορετικότητα στον σωματότυπο, που περιλαμβάνει ψηλό, μικροκαμωμένο και με καμπύλες.

- Κούκλες με αναπηρίες, συμπεριλαμβανομένης της κούκλας με προσθετικό μέλος και της κούκλας με αναπηρικό αμαξίδιο και ράμπα.

- Νέο Ken, με πολλά χρώματα δέρματος & διάφορους σωματότυπους, χρώματα στα μάτια και διαφορετικά χτενίσματα.

- Η Mattel προσφέρει πλέον κούκλες Barbie με 5 σωματότυπους, 22 χρώματα δέρματος, 76 χτενίσματα, 94 χρώματα μαλλιών και 13 χρώματα ματιών. Οι κούκλες Ken κυκλοφορούν σε 4 σωματότυπους, 18 χτενίσματα, 13 χρώματα δέρματος, 9 χρώματα ματιών και 22 χρώματα μαλλιών.

Το 2020, η Barbie συνεχίζει να προάγει το σεβασμό απέναντι στη διαφορετικότητα ανά τον κόσμο προβάλλοντας μια πολυδιάστατη άποψη για την ομορφιά και τη μόδα προσθέτοντας στη σειρά:

- Μια κούκλα χωρίς μαλλιά

Θέλοντας να αναδείξει τις τάσεις των μαλλιών από την πασαρέλα μέχρι την καθημερινότητα.

- Μια κούκλα με πιο σκούρο τόνο δέρματος που χρησιμοποιεί χρυσό προσθετικό μέλος

Το 2019, η Barbie κυκλοφόρησε κούκλες που παρουσιάζουν μόνιμες αναπηρίες. Στη σειρά συμπεριλαμβανόταν μια κούκλα με προσθετικό μέλος, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον 12χρονο Jordan Reeves τότε, που είχε σαν αποστολή να βρει δημιουργικούς τρόπους που βοηθούν τα παιδιά με αναπηρίες να ανακαλύψουν μια εμπειρία παιχνιδιού που θα τους αντιπροσωπεύει. Φέτος, η σειρά έχει διευρυνθεί συμπεριλαμβάνοντας μια δεύτερη κούκλα με έναν πιο σκούρο τόνο δέρματος που έχει προσθετικό μέλος.

- Μια κούκλα Barbie με λεύκη

Επιπλέον στη νέα σειρά δημιουργήθηκε μια κούκλα με λεύκη. Για να σχεδιαστεί αυτή η κούκλα, η Mattel συνεργάστηκε με έναν δερματολόγο, ώστε να εξασφαλίσει ότι η λεύκη στην Barbie παρουσιάζεται σωστά. Πέρσι, αναρτήθηκε στη σελίδα της Barbie στο Instagram @BarbieStyle, το πρωτότυπο της κούκλας και έγινε το post με τα περισσότερα like της σελίδας.

- Ο Ken με μακριά μαλλιά

Το νέο στυλ του Ken είναι το πρώτο στη σειρά Fashionistas και διαφέρει από την αρχική εμφάνιση με τα ράστα.

Η Lisa McKnight, Senior Vice President και Global Head of Doll της Barbie δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που η Barbie διαθέτει τη μεγαλύτερη σειρά από κούκλες με διαφορετικότητα στην αγορά και συνεχίζει να εξελίσσεται εμπνέοντας τα κορίτσια να καταρρίψουν στερεότυπα που αφορούν στη διαφορετικότητα. Η δέσμευσή μας για ένα καλύτερο κόσμο δημιουργεί μια ισχυρή συζήτηση και γνωρίζουμε ότι οι προσπάθειές μας αποτυπώνονται σε οκτώ συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης και η κατηγορία Barbie Fashionistas σε διψήφια νούμερα το 2019.»

Οι προσπάθειες της Barbie για την προβολή και την ένταξη της διαφορετικότητας αναγνωρίζονται. Οι 7 από τις 10 σε υψηλότερες πωλήσεις κούκλες ήταν κούκλες με διαφορετικότητα, συμπεριλαμβανομένης της κούκλας που χρησιμοποιεί το αναπηρικό αμαξίδιο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, και οι δύο κούκλες Barbie με αναπηρικό αμαξίδιο ήταν οι #1 και #2 Fashionistas σε πωλήσεις, ενώ παγκοσμίως, η #1 Fashionistas σε πωλήσεις του 2019 ήταν μια Barbie με σκούρο τόνο δέρματος, άφρο μαλλιά και καμπύλες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση