ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 28 ως 31 Δεκεμβρίου 2020

Δεν αποκλείεται, οι μέρες αυτές να σε φέρουν μπροστά σε σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες

newsroom must

Τελευταίες ημέρες του 2020, αυτής της χρονιάς που στιγμάτισε για πάντα την ιστορία μας. Σε αυτές τις τελευταίες ημέρες του χρόνου, οι ουρανοί βάλθηκαν να αποκαταστήσουν τις ισορροπίες και να μας φέρουν μπροστά σε εκπλήξεις που μας αποζημιώνουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο!

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό στέλνει τα πρωτοχρονιάτικα δώρα σου!
Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με Ουρανό στον Ταύρο, τη Δευτέρα, δεσπόζει στο πλανητικό σκηνικό, ανοίγοντας την πόρτα σε αυτό το άγνωστο, που κρύβει δώρα... αυτά που πολλές φορές πέφτουν κυριολεκτικά από τους ουρανούς.

Υπάρχει και μια αισιοδοξία που πλανάται στις διαθέσεις, έτσι που μπορείς να αντιληφθείς πιο εύκολα το καλό που μπορεί να συμβαίνει γύρω σου. Και ειδικά αν έχεις ένα όραμα που σε ωθεί στο να αλλάξεις πράγματα στην ζωή σου, οι μέρες αυτές μπορεί να σε φέρουν κοντά στο να το πραγματοποιήσεις.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό, να αναζητήσεις νέες πηγές ενδιαφερόντων που σου δίνουν περισσότερη χαρά και ευχαρίστηση. Ίσως ακόμα να θελήσεις να ασχοληθείς και με πιο πνευματικά ζητήματα, αυτά που ανοίγουν περισσότερο τον ορίζοντά σου, το μυαλό σου και σε βοηθούν να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και αυτά που συμβαίνουν μέσα σου η γύρω σου.

Δεν αποκλείεται, οι μέρες αυτές να σε φέρουν μπροστά σε σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες η ανοίγματα, ειδικά αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Μπορεί πάλι να βρεθείς μπροστά και σε ένα καινούργιο έρωτα... Όλα είναι πιθανά.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα εντείνει τα συναισθήματα
Στο όλο γιορτινό κλίμα των ημερών, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται την Τετάρτη ομολογουμένως θέλει μια προσοχή, μια και οι μέρες των γιορτών κρύβουν μέσα τους μια μελαγχολία, που η ενέργεια των δύο πλανητών μπορεί να κάνει πιο έντονη.

Και πάντα στο τέλος του χρόνου και εν όψη και του προσωπικού μας απολογισμού, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ένα βάρος στην ψυχή σου και μια δυσκολία στην διαχείριση των συναισθημάτων σου.

Η φαντασία έχει την τάση τις μέρες αυτές να φτιάχνει τα δικά της σενάρια, τέτοια που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν, και να σε στρέψουν σε δύσβατα μονοπάτια. Και όλο αυτό φυσικά το κλίμα να επηρεάσει και τις σχέσεις σου τις πιο προσωπικές, μια και θα έχεις την τάση να ανασύρεις όλα εκείνα τα πράγματα η τα συναισθήματα που σε πλήγωσαν ή σε έκαναν να μην μπορείς να λειτουργήσεις όπως θα ήθελες.

Χρειάζεται να τα παρατηρείς, αλλά να μην τα αφήνεις να σε παρασύρουν, μια και είναι εύκολο να προκαλέσεις ρωγμές και στην ερωτική σου ζωή, αναπολώντας όλα εκείνα που δεν έχεις και που νιώθεις να σου λείπουν.

Ειδικά αν ανήκεις στους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες θέλουν προσοχή, κυρίως να μην αφήνεσαι να παρασυρθείς από εκείνα τα δύσκολα συναισθήματα της απογοήτευσης. Επίσης καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, μια και τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Ευχές για μια ήρεμη δημιουργική και φωτεινή χρονιά!

myastro.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση