ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι αποκαλύψεις της Michelle για τα πάρτι στον Λευκό Οίκο που... ξέφυγαν

«Τα ποτά στον Λευκό Οίκο είναι δυνατά»

Η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Oprah το βράδυ του Σαββάτου και θυμήθηκε για λίγο τα πάρτι που γίνονταν στον Λευκό Οίκο.

Όπως σε κάθε πάρτι έτσι και σε αυτά του Λευκού Οίκου υπήρχαν καλεσμένοι οι οποίοι ξέφευγαν λιγάκι.

Μίλησε για λιποθυμίες και… εσώρουχα που αποκαλύφθηκαν λόγω νευρικότητας όπως είπε.

«Όταν υπάρχει ένα πάρτι οι άνθρωποι συχνά πίνουν γιατί είναι νευρικοί, σωστά; Γιατί δεν ξέρουν τι να περιμένουν. Και τα ποτά στον Λευκό Οίκο είναι δυνατά. Οπότε είχαμε ορισμένα περιστατικά με ανθρώπους να λιποθυμούν. Δεν θα πω, όμως, ονόματα αλλά έχουμε δει και εσώρουχα. Και… ορισμένα πράγματα» είπε μεταξύ άλλων η Michelle.

Δεν έμεινε όμως εκεί αφού αναφέρθηκε και στην όμορφη ζωή που έχουν με τον σύζυγό της τώρα που οι κόρες της Malia και Sasha έχουν πάει στο κολλέγιο και άφησαν το σπίτι άδειο για τους δύο.

«Το να είσαι γονιός απαιτεί μεγάλο συναισθηματικό κόπο. Έβαλα αρκετό κόπο, χρόνο και ενέργεια στο να μεγαλώσω αυτά τα κορίτσια και τώρα προσπαθούμε να κάνουμε τις ζωές τους κανονικές».

Συμπλήρωσε ότι όταν τα κορίτσια ήταν στο σπίτι «έπρεπε ως γονείς να ανησυχούμε για τα πάρτι, αν θα υπάρχει αλκοόλ, έπρεπε να ξέρω πού είναι οι γονείς των παιδιών οπότε κάθε Σαββατοκύριακο ήταν δύσκολο. Και τώρα έχουν φύγει, δόξα τω Θεώ». We feel you girl!
Με τον δικό της διακριτικό και όμορφο τρόπο η Michelle έριξε ένα μικρό καρφί και για τον Trump αφού όπως είπε «το όραμά μου είναι να βοηθήσω τους νέους να αντιληφθούν την έννοια των αξιών με τις οποίες μπορούν να λειτουργούν. Και σε αυτό νομίζω ότι είμαστε λίγο πίσω τώρα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση