ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Οι αποκαλύψεις της Βάσως Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/10) η Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που ενσαρκώνει στη σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά», λέγοντας πως ίσως είναι ο δυσκολότερος της καριέρας της, ενώ σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το τι μπορεί να οδηγήσει μια γυναίκα να βγει από τα όριά της, εκείνη απάντησε πως «είναι πολύ δύσκολο να δικαιολογήσεις κάποιες πράξεις της Άννας και δεν μπορώ να σου πω τι μπορεί να οδηγήσει μια γυναίκα να φερθεί έτσι, αλλά έχω βάλει τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση της Άννας και αποφάσισα να την οδηγήσω μέσα σε αυτό κατανοώντας ότι είναι κάτι που δεν μπορεί να το εμποδίσει. Λέω "ότι όταν είμαι με τον Κωνσταντίνο λέει πως θα έπρεπε να είμαι μαζί του όλη μου τη ζωή"».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον έρωτά της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, λέγοντας πως νιώθει πολύ όμορφα όταν εκείνος εκφράζεται δημόσια για εκείνην.

«Δεν είμαι τόσο εκφραστικός άνθρωπος και είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει και προσπαθώ να το δουλέψω και να εκφράζομαι περισσότερο. Ο Λευτέρης είναι πολύ εκδηλωτικός και διεκδικητικός και τα πράγματα που γουστάρει, τα γουστάρει με πάθος. Και δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι ευτυχισμένη!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση