ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οι AlexanderCara στο ΜΤΝ Must fashion

Φέτος το ταξίδι στον κόσμο της μόδας συνεχίζεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με τη διαφορά ότι ο θεσμός μετεξελίχθηκε στοχεύοντας στην πιο ολοκληρωμένη εμπειρία των παρευρισκομένων ως προς την εκδήλωση αλλά και την πιο δυναμική στήριξη της αγοράς. Φέτος, γιορτάζουμε τη μόδα στην Κύπρο με το MTN Must Fashion αφού Μάιος καθιερώθηκε από το περιοδικό must ως ο μήνας μόδας στην Κύπρο μέσα από τον θεσμό του MADWALK.

Είμαστε λίγους μήνες πρν το μεγάλο event και ήρθε η στιγμή να συνεχίσουμε αποκαλύψεις. Το σχεδιαστικό δίδυμο AlexanderCara θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στο MTN Must Fashion παρουσιάζοντας την νέα του συλλογή.

Το σχεδιαστικό δίδυμο AlexanderCara δημιουργήθηκε το 2014 και αποτελείται από τον Κύπριο σχεδιαστή μόδας Χρύσανθο Κάρα και τον Ιταλό σχεδιαστή Alessandro Gorgnoli. Οι AlexanderCara έχουν πραγματοποιήσει πολλά επιτυχημένα Fashion Shows σε Κύπρο και Ελλάδα και έχουν εδραιωθεί στον χώρο της μόδας καθώς είναι γνωστοί για το ανατρεπτικό ύφος της ραπτικής που συνηθίζουν να διατηρούν. Το πάντρεμα των αυστηρών κλασικών γραμμών με το φουτουριστικό ύφος, χαρίζει στους δύο σχεδιαστές μια πρωτοποριακή καλλιτεχνική έκφραση της δημιουργικότητάς τους.

Η υψηλής ραπτικής κολλεξιον 2018-19, η οποία θα αποτελείται από κομμάτια εμπνευσμένα από κρύσταλλα, χρυσό και το μπαρόκ σε κλασικό ύφος με φουτουριστικές λεπτομέρειες θα χαρίσει στο κοινό ένα θέαμα απόλυτα ταυτισμένο με την αισθητική των σχεδιαστών!

MTN Must Fashion: Στάληκαν οι προσκλήσεις στους σχεδιαστές 

Οι NatarGeorgiou στο MTN Must Fashion

H Ζώη Σοφοκλέους στο ΜΤΝ Must Fashion

Ο Αντρέας Ζαννετίδης στο MTN Must fashion

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση