ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Οι 10 καλύτερες σειρές του 2015

Το ''Rolling Stone'' παραμένει πιστό στο ραντεβού του και, όπως κάθε χρόνο, μας παρουσιάζει τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της χρονιάς. Αυτό, και ακόμα πολλά sites μας παρουσίασαν τις καλύτερες σειρές. Εμείς τις είδαμε, σκεφτήκαμε και φτιάξαμε την δική μας λίστα.  

Για δες, είναι η αγαπημένη σου ανάμεσα σ' αυτές;

10. Silicon Valley
Βασισμένο στις εμπειρίες του δημιουργού της σειράς Mike Judge τη δεκαετία του 1980, όσο αυτός και πέντε φίλοι του προσπαθούν να γίνουν πλούσιοι, δημιουργώντας μια καινούρια επιχείρηση. Η σειρά πήρε το πράσινο φως για τρίτη σεζόν και συνεχίζει να αποτελεί την ήσυχη δύναμη της Αμερικανικής τηλεόρασης. 

9. Hannibal
Μια σειρά που άντεξε τρεις κύκλους στο NBC και μόνο για αυτό την χειροκροτούμε (γιατί, λόγω περιεχομένου θα ήταν δύσκολο να προβληθεί στη δημόσια τηλεόραση). Εξαιρετική σκηνοθεσία, μοναδικές ερμηνείες και μια ιστορία που ρίχνει περισσότερο φως στην ήδη γνωστή δράση του Hannibal Lecteur. 

8. Narcos
H ακμή και η παρακμή του διάσημου εμπόρου ναρκωτικών Pablo Escobar, παρουσιάζεται με άριστο τρόπο μέσω του Netflix, και αποτελεί την σειρά έκπληξη της σεζόν.

7. You're the Worst
O Jimmy είναι ένας εγωκεντρικός συγγραφέας. Η Gretchen είναι μια αυτοκαταστροφική PR executive στο Λος Άντζελες. Αυτές οι δύο προσωπικότητες είναι ζευγάρι. Είναι ένα sitcom που δείχνει τις... συνέπειες της συνύπαρξης δύο ''εκρηκτικών'' ανθρώπων.

6.  Fargo
O Lou Solverson, επέστρεψε από το Βιετνάμ και ερευνά μια υπόθεση που περιλαμβάνει μια εγκληματική σπείρα, ένα συνδικάτο της μαφίας και μια αισθητικό. Είναι κωμωδία, και διαπρέπει στην Αμερικανική τηλεόραση εδώ και, σχεδόν, δύο χρόνια. 

5. Empire
Μία από τις πιο πετυχημένες σειρές των τελευταίων χρόνων, συνεχίζει σταθερά με εξαιρετική μουσική και τέλειες ιστορίες. 

4. Mr Robot 
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θρίλερ της χρονιάς. Πρόκειται για μια σειρά που ασχολείται με το σαμποτάζ κατά των πολυεθνικών, τη ψηφιακή παράνοια και τα ναρκωτικά. To ''Mr. Robot'' ξεκίνησε φέτος και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμα. 

3. Modern Family
Η ευφυέστατη κωμική σειρά για μια μεγάλη οικογένεια της Αμερικής συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον εφτά σεζόν μετά.  

2. Unbreakable Kimmy Schmidt
H Tina Fey επέστρεψε με ολοκαίνουρια κωμωδία και μας ενθουσίασε, στις αρχές του 2015. Μια νεαρή γυναίκα διασώζεται από έναν παρανοίκό άντρα, που την κρατούσε σε ένα καταφύγιο για να... γλυτώσει την αποκάλυψη. Μιας και είναι νέα στην Νέα Υόρκη, πρέπει να εγκληματιστεί ενώ όλα της φαίνονται περίεργα. 

1. Orange Is The New Black
Φανταστικό καστ και μια υπόθεση που σε κρατά με αμείωτο το ενδιαφέρον. Οι περιπέτειες της Piper Chapman στις γυναικείες φυλακές, βασισμένες στην αυτοβιογραφία της Piper Kerman. Προκαλεί και εντυπωσιάζει εδώ και τρεις σεζόν και θα συνεχίσει να το κάνει με την τέταρτη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση