ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Οι 10 iconic γιορτινές σκηνές από ταινίες

Εκατοντάδες ταινίες κυκλοφορούν κάθε χρόνο, λίγες όμως έχουν αυτές τις όμορφες (ή ξεχωριστές) γιορτινές σκηνές που σου μένουν στο μυαλό. Το ''VOGUE'' μάζεψε τις 10 πιο iconic σκηνές από κλασσικές ταινίες που άφησαν εποχή. 

1. It's a Wonderful Life (1946)
Ο George Bailey έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή και έχει θυσιάσει τα όνειρά του για το καλό της οικογένειάς του, της μικρής πόλης στην οποία ζει και των κατοίκων της. Όταν κάποια Χριστούγεννα τα πράγματα γι’ αυτόν πάνε άσχημα, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Ένας άγγελος, όμως, τον αποτρέπει από την αυτοκτονία, δείχνοντάς του πώς θα ήταν η πόλη και οι κάτοικοί της, αν ο George δεν είχε γεννηθεί ποτέ. Η ταινία θεωρείται από πολλούς η πιο κλασσική Χριστουγεννιάτικη ταινία, με το τέλος να έχει ''αγγίξει'' όλους όσοι την παρακολούθησαν. Οι γειτονές του δωρίζουν χρήματα για να ξεπληρώσουν το χρέος του George και αυτός αγκαλιάζει την αγαπημένη του Mary ευτυχισμένος. 

2. Bridget Jones's Diary (2001)
Οι ταινίες της Bridget Jones είναι γνωστές και ιδανικές για girls' night in. Η πρώτη όμως, περιλαμβάνει από τη μια το πουλόβερ με τον τάρανδο που φορά ο Colin Firth, από την άλλη η Renee Zellweger να τρέχει μέσα στο χιόνι με το τιγρέ εσώρουχό της για να φιλήσει τον Firth και φυσικά το φιλί τους στο τέλος της ταινίας. Ρομαντικά Χριστούγεννα για όλους. 

3. Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001)
Τα πρώτα αληθινά Χριστούγεννα του Harry ήταν... μαγικά. Λίγο το χιόνι που πέφτει πάνω στο Hogwarts, λίγο τα αξιολάτρευτα πουλόβερ του Ron και φυσικά η γιορτινή διακόσμηση του σχολείου, δεν μπορείς παρά να παρασυρθείς κι εσύ. 

4. Home Alone (1990) και Home Alone 2 (1992)
Καλά, πλέον είναι οι ταινίες που χαρακτηρίζουν τα Χριστούγεννά μας. Είτε βλέπουμε τον μικρό Macaulay Culkin να παλεύει με διαρρήκτες, είτε να εξερευνά μόνος του τη Νέα Υόρκη, δεν γίνεται να περάσουν οι γιορτές χωρίς να δούμε κάποια από τις δύο ταινίες. 

5. Love Actually (2003)
H απόλυτη ρομαντική ταινία για τις γιορτές και μια από τις modern classics του Hollywood. O Hugh Grant να τραγουδά τα κάλαντα, η Olivia Olson να τραγουδά καταπληκτικά το ''All I Want For Christmas Is You'' και αγάπη να ξεχυλίζει από παντού. Πρόκειται για μία must ταινία για τις γιορτές.

6. Mean Girls (2004)
Aκόμα μια πρόσφατη ταινία που θεωρείται πλέον κλασσική. Η σκηνή όπου οι τέσσερις πρωταγωνίστριες τραγουδούν ''Jingle Bells Rock'' ντυμένες σέξι Αη Βασίληδες έχει πλέον περάσει στις πιο iconic σκηνές του μοντέρνου κινηματογράφου. 

7. Miracle on 34th Street (1947)
Ένας αξιαγάπητος γεροντάκος υποστηρίζει πως είναι ο Άγιος Βασίλης. Είναι; Ο πρωταγωνιστής John Payne έχει πλέον ταυτιστεί με τον ρόλο και έγινε ο ιδανικότερος Άγιος Βασίλης του κινηματογράφου.

8. Sleepless in Seattle (1993)
Τι πιο γιορτινό από μια αισιόδοξη ταινία που ξεκινά με μια ευχή την παραμονή των Χριστουγέννων;

9. The Holiday (2006)
Έχει πλέον εξελιχθεί σε μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες των γιορτών. Η Kate Winslet και η Cameron Diaz ανταλλάζουν σπίτια για να ξεπεράσει η κάθε μία τα δικά της προβλήματα. Είναι και αυτά τα πλεκτά ρούχα που λατρεύουμε να βλέπουμε. 

10. While You Were Sleeping (1995)
Για την όμορφη Lucy, μια ταμία του μετρό του Chicago, η μοναξιά ήταν τρόπος ζωής. Μέχρι τη στιγμή που αντίκρισε τον Peter και τον ερωτεύθηκε με την πρώτη ματιά. Χαλαρή, ρομαντική και όμορφη ταινία, που έχει σαν plus το χιονισμένο Chicago. Τι άλλο θέλεις;

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση