ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι 10 επώνυμες που περπάτησαν στο Εύρηκα Μασσαλίας «The Charity Fashion Show»

Δείτε όλα τα κομμάτια που φόρεσαν στην πασαρέλα.

Μαρία Καραμάνου

 Το Εύρηκα Μασσαλίας και το MUST πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία τη φιλανθρωπική εκδήλωση «The Charity Fashion Show», που διεξάχθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο AMARA στη Λεμεσό. Η μεγάλη έκπληξη που είδαμε ήταν η συμμετοχή 10 επώνυμων Κύπριων που περπάτησαν στην πασαρέλα και για κάθε μία δόθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό το ποσό των €500. Στο Fashion Show συμμετείχαν η boutique ELMA & FRED, οι γνωστοί Κύπριοι σχεδιαστές Andreas Zannetides, Charis Studio, The Ponytails και Theom Design.

Κάθε μία από τις εμφανίσεις ανέδειξε μια ξεχωριστή λάμψη, παρουσιάζοντας μας εντυπωσιακές δημιουργίες από τους ταλαντούχους σχεδιαστές. Η κάθε παρουσία εκπέμποντας ένα μοναδικό φως, αναδείκνυε την ομορφιά και τη λάμψη της σε κάθε λεπτομέρεια. Οι σχεδιαστές, με την επιδεικτική τους δεξιοτεχνία, δημιούργησαν κομψά και εντυπωσιακά ρούχα που αντανακλούσαν την κομψότητα και το στυλ.

Η Ειρήνη Χριστοφόρου έκανε μια εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση με το maxi μαύρο φόρεμα της, δημιουργία του Elma&Fred. Το φόρεμα είχε θηλυκά cut outs στα πόδια, προσθέτοντας μια διακριτική αισθησιακή πινελιά στο σύνολο. Το γυαλιστερό ύφασμα πρόσθεσε λάμψη και πολυτέλεια στην εμφάνισή της.

Το look ολοκληρώθηκε με χρυσά κοσμήματα, προσθέτοντας λάμψη και πολυτέλεια στο σύνολο. Τα μαλλιά της ήταν στημένα σε στυλ sleeked στέκα, με τα υπόλοιπα μαλλιά να παραμένουν ίσια στο πίσω μέρος, προσθέτοντας σοφιστικέ και κομψό χαρακτήρα στην εμφάνισή της. Το μακιγιάζ της ήταν nude, ενώ τα μάτια της ξεχώριζαν με έντονη μαύρη σκιά. Αυτός ο συνδυασμός δημιούργησε ένα εκλεπτυσμένο και κομψό αποτέλεσμα, καθιστώντας το look της κατάλληλο για γιορτινές και luxury εμφανίσεις.

Η Ντία Αρίστου ξεχώρισε με μια λαμπερή εμφάνιση φορώντας ένα mini πράσινο φόρεμα από τον σχεδιαστή Theom Designs. Το φόρεμα, κατασκευασμένο από σατέν ύφασμα, έδινε ένα εντυπωσιακό και glamorous ύφος. Το μπούστο του φορέματος είχε ένα ιδιαίτερο σχέδιο με ύφασμα που θύμιζε λουλούδι, προσθέτοντας μια ρομαντική πινελιά.

Τα ασορτί γάντια με λουλούδια στον αγκώνα προσέθεσαν ακόμα περισσότερη κομψότητα στο σύνολο. Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με ασημένια ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία πρόσθεσαν ύψος και εκτίναξαν το γενικό αποτέλεσμα. Τα μπεζ σκουλαρίκια στο χρώμα του δέρματος προσέθεσαν διακριτική λάμψη, διατηρώντας την κομψότητα του look.

Τα μαλλιά της Ντίας ήταν στημένα σε στυλ sleeked στέκα, με τα υπόλοιπα μαλλιά να παραμένουν ίσια στο πίσω μέρος. Αυτό το χτένισμα συνέβαλε στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και στιλάτου look που αναδείκνυε τη φυσική ομορφιά και την κομψότητα της.

Η Μαίρη Ζαβού εντυπωσίασε με μια slim κατακκόκινη ολόσωμη φόρμα από τον σχεδιαστή Theom Designs, που αναδείκνυε τον σωματότυπο της. Το drape ύφασμα στην περιοχή της κοιλιάς προσέθεσε μια ενδιαφέρουσα αισθητική στο σύνολο, ενώ το λουλούδι κάτω από το μπούστο προσέδωσε μια νέα πινελιά και θηλυκότητα στην εμφάνισή της.

Η ολοκληρωμένη εμφάνισή της περιλάμβανε ασημένια ψηλοτάκουνα παπούτσια, προσθέτοντας ύψος και εκλεπτυσμένο ύφος. Τα μπεζ oversized σκουλαρίκια πρόσθεσαν μια δόση λάμψης, διατηρώντας την κομψότητα του look. Τα μαλλιά της ήταν στημένα σε στυλ sleeked στέκα, με τα υπόλοιπα να παραμένουν ίσια στο μπροστινό μέρος, προσφέροντας μια διακριτική και κομψή εμφάνιση.

Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό, ενισχύοντας τη φυσική ομορφιά της Μαίρης. Αυτή η επιλογή πρόσθεσε απλότητα και φρεσκάδα στο σύνολο, καθιστώντας την εμφάνισή της ιδανική για γιορτινές και chic περιστάσεις.

Η Αφροδίτη Δερματά εντυπωσίασε στην πασαρέλα με ένα εντυπωσιακό maxi κόκκινο φόρεμα από την Boutique Elma&Fred, το οποίο είχε ένα φινίρισμα που γυάλιζε, προσδίδοντας του λάμψη και πολυτέλεια. Οι λεπτομέρειες drape στο φόρεμα προσέθεσαν κίνηση και δυναμικό χαρακτήρα, ενώ το θηλυκό cut out στο πόδι δημιούργησε έναν διακριτικό αισθησιακό τόνο.

Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με ασημί πέδιλα, προσθέτοντας κομψότητα και διακριτική λάμψη. Τα μπεζ σκουλαρίκια πρόσθεσαν μια δόση φυσικού χρώματος και διατηρούσαν την γιορτινή εμφάνιση της. Τα μαλλιά της ήταν στημένα σε στυλ sleeked στέκας, με τα υπόλοιπα να πέφτουν ανάλαφρα πίσω. Αυτό το χτένισμα προσέθεσε μια δόση κομψότητας και άνεσης στην εμφάνισή της.

Με μια φυσική επιλογή μακιγιάζ, η Αφροδίτη διατήρησε ένα φρέσκο και λαμπερό ύφος, επιτρέποντας στο κόκκινο φόρεμα να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Με αυτήν την εμφάνιση, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό και κομψό σύνολο που αναδείκνυε τη θηλυκότητά της.

Η Κάλια Δραγατάκη παρουσίασε μια υπέροχη ρομαντική εμφάνιση από την Boutique Elma&Fred, επιλέγοντας ένα μωβ mini φόρεμα από σατέν ύφασμα. Η συνδυασμένη χρήση μαύρων μποτών πρόσθεσε μια ροκ διάθεση στο look, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον αντίθεσης στον ρομαντικό χαρακτήρα του φορέματος.

Για να ολοκληρώσει το outfit, πρόσθεσε μια άσπρη ζακέτα με πέρλες σε ασημί και άσπρο χρώμα, η οποία ταιριάζει αρμονικά με τις πέρλες που φορούσε στο λαιμό. Η μαύρη τσάντα Elisabetta Franchi πρόσθεσε μια δόση κομψότητας και πρακτικότητας στο σύνολο. Τα μαλλιά της, στημένα σε στυλ sleeked στέκας, συνέβαλαν στο νεανικό και κομψό ύφος της εμφάνισης. Η χρήση μωβ σκιάς στα μάτια πρόσθεσε μια δόση χρώματος και έντασης, ενισχύοντας τον ροκ χαρακτήρα του look.

Συνολικά, η εμφάνιση της Κάλιας Δραγατάκη συνδύασε επιτυχώς το ρομαντικό με το ροκ, δημιουργώντας ένα μοναδικό και εκλεπτυσμένο στυλ.

Η Βαλεντίνα Τσίγκη και η κόρη της Celine έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην πασαρέλα, αποθεώνοντας το άσπρο χρώμα με δημιουργίες από την Boutique Elma&Fred. Φόρεσαν ασορτί άσπρα mini φορέματα με χρυσές ζώνες αλυσίδα, δημιουργώντας ένα ενιαίο και λαμπερό σύνολο.

Η Celine φόρεσε μαύρα μποτάκια, προσθέτοντας ένα νεανικό και δυναμικό στοιχείο στο look. Από την άλλη πλευρά, η Βαλεντίνα φόρεσε χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα, προσδίδοντας κομψότητα και λάμψη στην εμφάνισή της. Τα μαλλιά τους ήταν στημένα σε στυλ sleeked στέκας, προσδίδοντας κομψότητα στο look. Η επιλογή του χτενίσματος ταιρίαζε ιδανικά με το γενικό στυλ της εμφάνισης, δημιουργώντας μία μοντέρνα αισθητική. Συνολικά, η εμφάνιση της Βαλεντίνας και της Celine απηχεί την κομψότητα και την αρμονία, ενώ ο συνδυασμός του άσπρου χρώματος με τις χρυσές λεπτομέρειες προσέθεσε λάμψη και φωτεινότητα στην πασαρέλα.

Η Μαρία Κορτζιά ξεχώρισε με μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση φορώντας δημιουργία από τη Boutique Elma&Fred. Φορούσε μια tweed midi φούστα με κρόσια, προσθέτοντας έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας στο look. Το ασορτί tweed τοπ με κρόσια σε μπεζ χρώμα συνέδεσε άψογα τα δύο κομμάτια, δημιουργώντας ένα συνολικά ισορροπημένο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τα χρυσά πέδιλα και τα χρυσά σκουλαρίκια πρόσθεσαν λάμψη και φινέτσα στην εμφάνισή της, ενώ τα μαλλιά της, στημένα σε στυλ sleeked στέκας, πρόσδωσαν μια διακριτική και κομψή υφή στο σύνολο. Το φυσικό μακιγιάζ συνέβαλε στην απαλή και φρέσκια εμφάνιση, ενισχύοντας τη φυσική ομορφιά της Μαρίας. Με αυτήν τη συνδυαστική επιλογή, η Μαρία Κορτζιά παρουσίασε ένα εκλεπτυσμένο και μοδάτο σύνολο που αντικατοπτρίζει την κομψότητα και την καλαισθησία.

Η Άντρεα Κυριάκου εντυπωσίασε με μια εξαιρετικά εντυπωσιακή εμφάνιση, φορώντας μια δημιουργία του Theom Designs που ακολουθεί τις τάσεις της λάμψης και της πολυτέλειας. Η εμφάνισή της αποτελείτο από μια maxi μαύρη φούστα με βολάν στο τελείωμα, προσδίδοντας έναν αέρα κομψής κίνησης.

Το μαύρο cropped τοπ πρόσθεσε στην συνολική εμφάνιση μια δόση σύγχρονης κομψότητας. Τα μαύρα γάντια με τα τεράστια μπορντό λουλούδια στο τελείωμά τους προσέθεσαν ένα παιχνιδιάρικο και εκκεντρικό στοιχείο στο look, δίνοντάς του έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η εμφάνιση αυτή αναδεικνύει τη σχεδιαστική πολυπλοκότητα και το glam αίσθημα της. Με τη ρομαντική προσέγγιση του φορέματος και τη διακριτική λάμψη, αυτή η εμφάνιση δημιουργεί μια έντονη και δυναμική παρουσία, κατάλληλη για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίσει.

Η Μαρία Κορτζιά έκλεψε τις εντυπώσεις στη δεύτερη εμφάνισή της, φορώντας ένα εντυπωσιακό sheer maxi φόρεμα με κουκούλα, φτιαγμένο από ύφασμα «δίχτυ», αναβιώνοντας έτσι μια εμφάνιση που είχε κάνει και η Beyonce, από δημιουργία των The Ponytails. Το φόρεμα αυτό αποτελεί μια τολμηρή δημιουργία που δεν περνά απαρατήρητη, αφήνοντας ένα δυνατό στιλιστικό αποτύπωμα.

Η κουκούλα προσδίδει μια διακριτική δόση μυστηρίου στο φόρεμα, ενώ το ύφασμα «δίχτυ» προσθέτει ελαφριά και ανάλαφρη αίσθηση στο look. Η επιλογή ασημί ψηλοτάκουνων πέδιλων συνέβαλε στη δημιουργία ενός ενιαίου συνόλου με λαμπερές και σύγχρονες πινελιές. Με αυτήν την εμφάνιση, η Μαρία Κορτζιά δείχνει τον δυναμικό και σαγηνευτικό χαρακτήρα του look. 

Η Βαλεντίνα Τσίγκη μας εντυπωσίασε με ένα διάφανο maxi μαύρο φόρεμα από τη συλλογή των The Ponytails, αποδεικνύοντας πώς η θηλυκότητα και το σέξι στυλ μπορούν να βρίσκονται μέσα μας. Το φόρεμα ήταν διακοσμημένο με διαφάνειες και είχε έναν ώμο, προσδίδοντας ένα εντυπωσιακό και σέξι ύφος στην εμφάνισή της.

Η επιλογή μαύρων ψηλοτάκουνων πέδιλων συνέβαλε στη δημιουργία ενός συνολικά μονοχρωματικού look, ενισχύοντας την κομψότητα και την κομψή αισθητική του «total black» στυλ. Το sleeked hairstyle πρόσθεσε μια δόση στυλ και εξασφάλισε την απόλυτη κομψότητα, αναδεικνύοντας την ομορφιά της εμφάνισης.

Η Κάλια Δραγατάκη στη δεύτερη εμφάνισή της, με ένα σετ από τα The Ponytails, μας έδειξε πώς το μαύρο και η διαφάνεια μπορούν να αποτελέσουν την πιο chic επιλογή για τις γιορτινές μας εμφανίσεις. Η φούστα της ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, διαθέτοντας διαφάνεια, σχέδιο και πούπουλα στο τελείωμα, προσδίδοντας έναν αέρα διακριτικής πολυτέλειας και κομψότητας.

Η συνολική εμφάνιση ολοκληρώθηκε με χρυσά σκουλαρίκια, προσθέτοντας λάμψη και φινέτσα στο σύνολο. Η επιλογή του χρυσού αξεσουάρ συμπλήρωσε τέλεια το μαύρο και διαφανές σύνολο, προσθέτοντας πολυτέλεια και γοητεία. Με αυτήν την εμφάνιση, η Κάλια αναδεικνύει την εκλεπτυσμένη πλευρά της με μια μοντέρνα και λαμπερή προσέγγιση στη μόδα.

Η Ειρήνη Χριστοφόρου εντυπωσίασε με ένα μαύρο mini φόρεμα με cut outs από The Ponytails, δημιουργώντας ένα στιλάτο και σέξι look. Τα ψηλοτάκουνα ασημένια παπούτσια πρόσθεσαν λάμψη και κομψότητα στη σύνολη εμφάνιση, ενώ τα ασημένια σκουλαρίκια βροχή ολοκλήρωσαν με στυλ το σύνολο, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό στοιχείο.

Το χτένισμα sleeked στέκα αναδείκνυε τον σέξι χαρακτήρα του φορέματος, δίνοντας έμφαση στα cut outs και στην επιβλητικότητα του στυλ. Η συνδυαστική επιλογή των ασημένιων αξεσουάρ ενίσχυσε την αισθητική της λάμψης και της μοντέρνας κομψότητας. Με αυτήν την εμφάνιση, η Ειρήνη αποδεικνύει την διαχρονική ελκυστικότητα του LBD και την δυνατότητα να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή και μοντέρνα εμφάνιση.

Η Άντρεα Κυριάκου εντυπωσίασε με μία ρετρό εμφάνιση, φορώντας δημιουργία από τα The Ponytails, που θύμιζε barlesque vibes. Το φόρεμα από κρόσια και στρας δημιούργησε ένα εντυπωσιακό και εκλεπτυσμένο στυλ. Τα ασορτί παπούτσια προσθέσαν συνοχή στο look, ενώ η λάμψη των στρας αναδείκνυε την πολυτέλεια και τη θηλυκότητα της εμφάνισης. Η επιλογή ενός τέτοιου ρετρό φορέματος επιβεβαιώνει τη δυνατότητα της μόδας να αναβιώνει και να επαναφέρει στο προσκήνιο κλασικά στοιχεία με μοντέρνο τρόπο. Με αυτήν την εμφάνιση, η Άντρεα έλαμψε στην πασαρέλα του Εύρηκα Μασσαλίας, δείχνοντας πώς η μόδα μπορεί να μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές με στυλ και κομψότητα.

Η Άντρεα Κυριάκου, φορώντας δημιουργία από την σχεδιάστρια Charis, ανέδειξε την εκλεπτυσμένη κομψότητα του βολάν και της διαφάνειας με υπέροχα σχέδια στα μανίκια του τοπ και της φούστας. Το co-ord σετ αυτό δημιουργεί ένα απόλυτα κομψό και σέξι look, ιδανικό για γιορτινές εμφανίσεις.

Τα βολάν και η διαφάνεια προσδίδουν στο σύνολο μια ρομαντική αύρα, ενώ τα υπέροχα σχέδια στα μανίκια προσθέτουν διακριτική πολυτέλεια. Η επιλογή του χρυσού κολιέ ολοκληρώνει εντυπωσιακά την εμφάνιση, προσθέτοντας λάμψη και φινέτσα. Με αυτήν την εμφάνιση, η Άντρεα αναδεικνύει την ικανότητα της μόδας να ενώνει τη θηλυκότητα, το στυλ και την κομψότητα, δημιουργώντας ένα μοναδικό σύνολο για ξεχωριστές στιγμές.

Η Αφροδίτη Δερματά, με ένα φόρεμα από τη σχεδιάστρια Charis, αναδείκνυε την τάση του πουά και πώς αυτή αναβιώνει μέσα από τη μόδα με μία άκρως κομψή εμφάνιση. Το φόρεμα με διαφάνεια και ασύμμετρο ύφασμα προσδίδει μια διακριτική αίσθηση σέξι και κομψότητας.

Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με πράσινα σκουλαρίκια, προσθέτοντας ένα χρώματα που φέρνει ενδιαφέρον στο μονόχρωμο φόρεμα, και μαύρα πέδιλα που εναρμονίζονται με τη γενική αισθητική του συνόλου. Με αυτήν την εμφάνιση, η Αφροδίτη αποδεικνύει πώς η κλασική τάση του πουά μπορεί να ανανεωθεί με μοντέρνο και κομψό τρόπο, δημιουργώντας ένα σύνολο που είναι εξίσου κομψό όσο και μοντέρνο.

Η Αργυρώ Ροτσίδου, φορώντας μία ολόσωμη φόρμα από την σχεδιάστρια Charis, έλαμψε με ένα εντυπωσιακό σύνολο που ήταν επενδυμένη με στρας και ασημένιες ρίγες. Η φόρμα παρουσίαζε μια ιδιαιτερότητα με τα drop shoulder μανίκια, τα οποία έδιναν μια θηλυκή πινελιά στην εμφάνιση.

Το σύνολο αυτό αποτελεί την απόλυτη festive επιλογή για τα Χριστούγεννα, αποπνέοντας κομψότητα και λάμψη. Η χρήση του στρας και οι ασημένιες ρίγες προσθέτουν διακριτική πολυτέλεια και κομψότητα στο σύνολο, ενώ οι drop shoulder λεπτομέρειες ενισχύουν τη θηλυκή αισθητική. Με αυτήν την εμφάνιση, η Αργυρώ δημιουργεί ένα εντυπωσιακό και λαμπερό στυλ για τις γιορτές, επιλέγοντας ένα σύνολο που αναδεικνύει την πολυτέλεια και τη θηλυκότητα.

Η Μαίρη Ζαβού, φορώντας ένα φόρεμα από Charis, έλαμψε με ένα εντυπωσιακό σύνολο που ήταν εξολοκλήρου κατασκευασμένο από παγιέτα με πολύ σέξι cut outs στο στήθος. Η επιλογή αυτή προσδίδει στο φόρεμα μια διακριτική δόση αισθησιακότητας και κομψότητας.

Τα cut outs στο στήθος προσθέτουν έναν δυναμικό χαρακτήρα στην εμφάνιση, ενώ οι παγιέτες προσφέρουν λάμψη και φωτεινότητα. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με πέδιλα με στρας, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη λάμψη και κομψότητα στο σύνολο. Με αυτήν την εμφάνιση, η Μαίρη δημιουργεί ένα εντυπωσιακό και λαμπερό στυλ, επιλέγοντας ένα φόρεμα που αναδεικνύει τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση.

Η Ντία Αρίστου, φορώντας ένα φόρεμα από Charis, έλαμψε με ένα εντυπωσιακό mini φόρεμα που διακοσμείται με στρας, διαφάνεια και κρόσια, καθιστώντας το απόλυτο φόρεμα για την Πρωτοχρονιά και κάθε εορταστική περίσταση. Το φόρεμα αυτό διακριτικά αναδεικνύει τη θηλυκότητα και προσθέτει λάμψη και στυλ στην εμφάνιση.

Η συνδυασμένη χρήση στρας και διαφάνειας δημιουργεί ένα εντυπωσιακό σύνολο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Το mini μήκος του φορέματος προσθέτει μια δυναμική πινελιά, ενώ τα ασημένια ψηλοτάκουνα πέδιλα ολοκληρώνουν την εμφάνιση με εκλεπτυσμένο τρόπο.

Η Μαρία Κορτζιά, φορώντας ένα oversized μπουφάν σε άσπρο χρώμα και μία ολόσωμη χρυσή φόρμα από τον σχεδιαστή μόδας Ζαννετίδη, μας παρουσίασε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που αντλεί έμπνευση από την αισθητική του spacecore. Το σύνολο αυτό συνδυάζει την άνεση του oversized μπουφάν με την λαμπερή λάμψη της χρυσής φόρμας, προσδίδοντας μια ξεχωριστή γοητεία.

Οι χρυσές μπότες ολοκληρώνουν το σύνολο, προσθέτοντας ένα touch από λάμψη. Η επιλογή αυτή δημιουργεί ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αντιθέσεων, έχοντας τον χαρακτήρα του glam, αλλά ταυτόχρονα κάτι εξωτικό. Η συνδυασμένη αισθητική του χρώματος και του σχεδίου παρέχει ένα ξεχωριστό στυλ που αντικατοπτρίζει την τολμηρή και εκκεντρική προσέγγιση της Μαρίας Κορτζιά στη μόδα.

Η Βαλεντίνα Τσίγκη, με ένα κομψό mini ασημένιο φόρεμα από τον σχεδιαστή Ανδρέα Ζαννετίδη, εκπροσωπεί με εντυπωσιακό τρόπο το glam του ασημένιου χρώματος. Το φόρεμα διαθέτει ένα τεράστιο λουλούδι, προσδίδοντας μια ανατρεπτική και otherworldy αισθητική στην εμφάνιση.

Τα ασημένια γάντια και οι ασημένιες μπότες συμπληρώνουν το σύνολο, προσθέτοντας λάμψη και εκλεπτυσμένο στυλ. Η επιλογή αυτή αναδεικνύει την κομψότητα του ασημένιου χρώματος και δημιουργεί μια εμφάνιση που αντικατοπτρίζει την άψογη γοητεία και το φινέτσατο στυλ της Βαλεντίνας. Η συνολική εμφάνιση αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας και εκλεπτυσμένης θηλυκότητας, ενσαρκώνοντας τον ορισμό του glam.

Η Ειρήνη Χριστοφόρου, με μια δημιουργία του Ανδρέα Ζαννετίδη, φόρεσε ένα oversized puffy jacket σε συνδυασμό με ένα maxi μπεζ βελούδινο φόρεμα που διακοσμείται με rhinestones στον ώμο. Η επιλογή για neutral χρώματα και γήινες αποχρώσεις προσδίδει μια αίσθηση ηρεμίας και πολυτέλειας στην εμφάνιση.

Το oversized γούνινο jacket προσφέρει άνεση και ζεστασιά, ενώ το βελούδινο φόρεμα προσθέτει υφή και λάμψη. Τα rhinestones στον ώμο προσδίδουν μια δόση λάμψης και φινέτσας, αναδεικνύοντας τον ορισμό της ήσυχης πολυτέλειας. Η επιλογή αυτή φέρνει έναν αέρα κομψότητας και αποπνέει ενδιαφέρον, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον συνολικό χαρακτήρα της εμφάνισης.

Η Ειρήνη Χριστοφόρου, με ένα φόρεμα από τον σχεδιαστή Charis, μας έδειξε την αριστοκρατική πολυτέλεια του μωβ. Το φόρεμα αυτό συνδυάζει με εντυπωσιακό τρόπο το ασημί με το μωβ, δημιουργώντας ένα σύνολο που εκπέμπει πολυτέλεια και στυλ.

Τα puffy μανίκια στο τελείωμα προσθέτουν ένα δραματικό στοιχείο στην εμφάνιση, ενώ οι ψηλές μπότες με στρας ολοκληρώνουν το σύνολο με έναν εκθαμβωτικό τρόπο. Η επιλογή αυτή δείχνει την ικανότητα της μόδας να συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία με μοντέρνες πινελιές, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και μοναδικό look.

Όλα τα μοντέλα που θα συμμετείχαν στο show ανήκουν στο Top Models Agency.
Συντονισμός fashion show Γιώτα Κουφαλίδου

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS