ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Ο William είχε αποκαλέσει την Markle «αναθεματισμένη γυναίκα»

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Τα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα από τα Βρετανικά tabloids τις τελευταίες μέρες, λίγο λόγω της επιστροφής του «άσωτου» πρίγκιπα Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο, λίγο λόγω της επερχόμενης επετείου για τα γενέθλια που θα γιόρταζε η πριγκίπισσα Diana, αλλά και λίγο διότι η Meghan Markle δεν κατάφερε να κάνει το ταξίδι, είναι πολλά, και αποκαλύπτουν διάφορες τριβές που μπορεί να είχαν τα μέλη μεταξύ τους.

Αυτή τη φορά, νέο δημοσίευμα, θέλει τον συγγραφέα του βιβλίου “Battle of the Brothers”, Robert Lacey – με κεντρικό θέμα την κόντρα ανάμεσα σε William και Harry – να υποστηρίζει ότι οι δύο δεν είναι διατεθειμένοι να ξεχάσουν εύκολα όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους.

Ενώ χαρακτηριστικά η ‘Mirror’ περιγράφει ότι ο Δούκας του Sussex μάλλον θέλει να συμφιλιωθεί με τον αδελφό του ακόμη και να παραδεχτεί μερικά από τα λάθη που έκανε. Όμως, ο συγγραφέας επιμένει ότι δύσκολα οι δυο θα καταφέρουν να ξανασμίξουν καθώς αν και προσπάθησαν κατά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, οι διαφορές τους μοιάζουν αγεφύρωτες.

Από την άλλη, όσον αφορά την σύζυγο του αδελφού του, Meghan Markle, ο πρίγκιπας William, μοιάζει να μην έχει και τις καλύτερες των εντυπώσεων, κάτι που θα πρέπει να προσέξει, αφού οι Sussex πρόκειται να είναι καλεσμένοι στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Ιούνιο του 2022.

Με τον Lacey να υποστηρίζει ότι «Σύμφωνα με τις πηγές μου, κάποιος του είχε υποδείξει στο παρελθόν ότι πολλοί άνθρωποι έχουν μια "δύσκολη νύφη". Η αντίδραση του Ουίλιαμ ήταν αρχικά να γνέψει καταφατικά. Έπειτα όμως ξαφνικά ξέσπασε οργισμένος: Κοίτα όμως πώς συμπεριφέρθηκε αυτή η αναθεματισμένη γυναίκα στο προσωπικό μου - ήταν ανελέητη!».

Ενώ υπάρχουν άτομα από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού που υποστηρίζουν την ίδια άποψη λέγοντας ότι η Meghan «μπορεί να γίνει κατά 500% εφιάλτης».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση