ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

O Trump προκαλεί ξανά και χαρακτηρίζει «Ευλογία από τον Θεό» τη μόλυνσή του από Covid-19

Ο Trump δεν έχει συμπτώματα και «νιώθει» τέλεια, λέει ο γιατρός του

newsroom must

Είτε παρακολουθείς τα πολιτικά δρώμενα των ΗΠΑ, είτε όχι, αποκλείεται να μην έχεις και εσύ καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο Donald Trump βάλθηκε να μάς τρελάνει! Λίγο μετά το πρόωρο εξιτήριο που έλαβε από το στρατιωτικό νοσοκομείο στο Μέριλαντ και την "εντυπωσιακή" μεταφορά του με το ελικόπτερο Marine One στο Λευκό Οίκο - που κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει σκηνή κινηματογραφικής ταινίας- και φυσικά, την επιδεικτική αφαίρεση της μάσκας του που ακολούθησε και το μήνυμα πως ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτα... ο πρόεδρος προκαλεί ξανά! Αυτή την φορά, τονίζει πως δεν έχει συμπτώματα για πάνω από 24 ώρες και χαρακτηρίζει την μόλυνσή του από την νόσο «Ευλογία από τον Θεό». Ω, ναι! Σωστά διαβάσατε.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε χθες Τετάρτη 7/10 ότι η μόλυνσή του από κορωνοϊό ήταν «μια ευλογία από τον Θεό», χάρη στην οποία δοκίμασε πειραματικές θεραπείες, οι οποίες δεσμεύθηκε ότι θα διατεθούν δωρεάν για όλους τους Αμερικανούς, στο πρώτο του μήνυμα μέσω βίντεο αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Να σημειώσουμε πως μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να προσφέρω σε εσάς αυτά (τα φάρμακα) που πήρα εγώ. Και θα τα κάνω δωρεάν» στο μήνυμα που μεταδόθηκε μετά τις διαβεβαιώσεις του Λευκού Οίκου ότι ο 74χρονος πρόεδρος επέστρεψε στο Οβάλ Γραφείο χθες Τετάρτη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

Να θυμίσουμε πως ο Donald Trump σε προηγούμενη του ανάρτηση δήλωσε πως μετά την νόσο του, αισθάνεται "καλύτερα από ό,τι πριν από 20 χρόνια" και βάση των δηλώσεων του γιατρού του, Sean Conley, είναι "χωρίς συμπτώματα για πάνω από 24 ώρες". Παράλληλα, "δεν χρειάζεται ούτε έλαβε συμπληρωματικό οξυγόνο μετά την αρχική νοσηλεία του" και "έχει απαλλαγεί από τον πυρετό για περισσότερες από 4 ημέρες".

Για την ιστορία να πούμε πως ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην προεκλογική εκστρατεία- ακόμη και αν σύμφωνα με την πιο πρόσφατη δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos, που διεξήχθη από τις 2 ως τις 6 Οκτωβρίου, μόλις το 38% των Αμερικανών που ρωτήθηκαν απάντησε ότι εγκρίνει τον τρόπο που ο Τrump χειρίστηκε την πανδημία, ενώ το 56% δεν τον εγκρίνει... οπότε αυτό ίσως να έχει αντίκτυπο στις εκλογικές κάλπες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X