ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο Trump επιμένει στα περί νοθείας και ο Biden τονίζει πως έκανε κάτι καλό για την χώρα

Joe Biden: ''Εκανα κάτι καλό για την χώρα, σταμάτησα μια δεύτερη θητεία του Trump''

newsroom must

Ένα περίπου μήνα μετά τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ο Donald Trump εξακολουθεί να αρνείται να παραδεχθεί την ήττα του απέναντι στον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Joe Biden. Ο ίδιος, αν και έχει περιορίσει τις live εμφανίσεις του, εξακολουθεί να χρησιμοποιεί no stop το Twitter και συχνά-πυκνά να δημοσιεύει σχόλια καταγγέλλοντας νοθεία στις εκλογές, χωρίς όμως να παρουσιάζει αποδείξεις.

Και αν νομίζετε πως ο Trump περιορίζετε στα posts, κάνετε λάθος. Ο ίδιος, το βράδυ της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου τόνισε «Ήταν τέσσερα φανταστικά χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τέσσερα χρόνια ακόμη. Διαφορετικά θα σας ξαναδώ σε τέσσερα χρόνια», ενώ σε βίντεο που μεταδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου ο επιχειρηματίας επανέλαβε τις καταγγελίες του λέγοντας: «Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές παρακολουθήσαμε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια να ανακηρυχθεί νικητής, ακόμη και όταν η καταμέτρηση δεν είχε ολοκληρωθεί σε πολλές πολιτείες κλειδιά... Η συνταγματική διαδικασία πρέπει να συνεχιστεί. Θα υπερασπιστούμε την εντιμότητα των εκλογών διασφαλίζοντας ότι θα καταμετρηθεί κάθε νόμιμη ψήφος».

Μεταξύ άλλων, ο πλανητάρχης δεν δίστασε να στραφεί κατά των ΜΜΕ και να πει πως «Τα ΜΜΕ βιάστηκαν να χρίσουν πρόεδρο τον Biden, κάνοντας λόγο για «γελοία διαδικασία».

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν και ο Donald Trump φαίνεται να μην μπορεί με τίποτα να αποχαιρετήσει την καρέκλα του στον Λευκό Οίκο, ο Joe Biden του απαντά με ένα επικό -θα λέγαμε- τρόπο. Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφερόμενος στα τελευταία σχόλια του Trump δηλώνει: «έκανα κάτι καλό για τη χώρα, σταματώντας τον Donald Trump από τη δεύτερη θητεία του... Εχει πολλά να κάνει γι’ αυτό και επικεντρώνεται σε αυτά τη δεδομένη στιγμή», ενώ σε tweet του στην συνέχεια ζητά να του επιτρέψουν να ενώσει ξανά την Αμερική και να βελτιώσει την οικονομία της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση