ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο Trump αποκάλυψε το μόνο κοινό του με τον Obama

H απάντησή του στα σχόλια του «Τρελού Σκύλου»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump έγραψε την Τετάρτη στο Twitter ότι το μόνο κοινό που μπορεί να έχει με τον Barack Obama είναι ότι απέλυσε τον πρώην υπουργό Άμυνας, James Mattis.

Ο Mattis υπηρέτησε ως διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Obama, αλλά απομακρύνθηκε για τις απόψεις του για το Ιράν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που καποιο τον αποκαλούν «τρελό σκυλί». Ως Υπουργός Άμυνας του Προέδρου Trump, ο Mattis ήθελε ο πρόεδρος να κρατήσει τα αμερικανικά στρατεύματα στη Συρία. Όταν ο Trump αρνήθηκε, ο Mattis υπέβαλε την παραίτησή του. Ο Trump επιτάχυνε την ημερομηνία παραίτησής του και ισχυρίστηκε ότι ο Mattis απολύθηκε.

Μετά τον χειρισμό του Trump στις διαμαρτυρίες του George Floyd, ο Mattis εξόρισε τον Trump σε ένα άρθρο στο The Atlantic. Ο Mattis είπε ότι ο Trump ήταν «ο πρώτος πρόεδρος στη ζωή μου που δεν προσπαθεί να ενώσει τον αμερικανικό λαό - ούτε καν προσποιείται ότι προσπαθεί.»
«Μπορούμε να ενωθούμε χωρίς αυτόν», συνέχισε ο Mattis, «αντλώντας από τις δυνάμεις που είναι εγγενείς στην κοινωνία μας».

Ο Trump χαρακτήρισε τον Mattis τον «πιο υπερτιμημένο στρατηγό στον κόσμο» στο Twitter.

«Πιθανών το μόνο πράγμα που ο Barack Obama και εγώ έχουμε κοινό είναι ότι και οι δύο είχαμε την τιμή να απολύσουμε τον Jim Mattis τον πιο υπερτιμημένο στρατηγό. Ζήτησα την παραίτησή του και ένιωσα πολύ καλά με αυτό. Το παρατσούκλι του είναι «χάος» το οποίο δεν μου άρεσε και το άλλαξα σε «τρελό σκύλο»

Η κύρια δύναμή του δεν ήταν ο στρατός αλλά η προσωπικές του δημόσιες σχέσεις. Του έδωσα μια νέας ζωή, πράγματα να κάνει, μάχες να κερδίσει αλλά δεν σπάνια «έφερνε σπίτι το bacon». Δεν μου άρεσε το style της ηγεσίας του και πολλά άλλα σε αυτόν και πολλοί θα συμφωνίσουν. Χαίρομαι που έφυγε.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση