ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Θέμης Γεωργαντάς ανεβαίνει στα decks των MAD VMAS After Party

Ένα μοναδικό dj set στα decks του Breeze Summer Club θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι 400 καλεσμένοι του MAD VMAS After Party by Cytamobile- Vodafone, από τον Θέμη Γεωργαντά.

Ο παρουσιαστής του απόλυτου μουσικού καναλιού και οικοδεσπότης  της επιτυχημένης διοργάνωσης των Mad Video Music Awards by Cytamobile-Vodafone τα τελευταία δέκα χρόνια, έρχεται στο νησί μας για να δώσει παλμό, ενέργεια και ρυθμό στο αυριανό After Party των MAD VMAS 2013 στο Breeze Summer Club στη Λεμεσό.

Με την πιο ανεβασμένη του διάθεση ο Θέμης Γεωργαντάς μας υπόσχεται να ζήσουμε ένα μοναδικό βράδυ με τις μουσικές του επιλογές στα decks λίγο μετά τις 21.00.

Εκτός από τον Θέμη Γεωργαντά το mad κοινό θα διασκεδάσει με τους ξέφρενους ρυθμούς των Vegas, οι οποίοι και αυτοί έρχονται στην Κύπρο ειδικά για το MAD VMAS After Party by Cytamobile-Vodafone στο Breeze στη Λεμεσό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Κύπριοι mad lovers ψήφισαν ως τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη για την Κύπρο τους Vegas και εκείνοι τους το ανταποδίδουν με μια μοναδική εμφάνιση.

Στο απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού θα δώσουν το «παρών» τους και άλλοι νικητές του Mad και της Cytamobile-Vodafone όπως επίσης και προσωπικότητες από τον δημοσιογραφικό, πολιτικό, καλλιτεχνικό χώρο.

Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι το mad girl Έβελυν Καζαντζόγλου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS