ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Ο συνοδός της βασίλισσας Ελισάβετ στο πρώτο της ταξίδι μετά το θάνατο του Φίλιππου

Οι ανειλημμένες υποχρεώσεις στη Σκωτία.

newsroom must

Στην Σκωτία επέστρεψε ο πρίγκιπας William με σκοπό να συνοδεύσει τη βασίλισσα Ελισάβετ στο πρώτο επίσημό της ταξίδι μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.

Με το παλάτι, να είχε αφήσει τα ευκόλως εννοούμενα να κατανοηθούν από το κοινό, καθώς προφανώς η ίδια είχε επιλέξει με μεγάλη ακρίβεια τις εκδηλώσεις στις οποίες θα παρευρεθεί, έχοντας στο πλευρό της πάντα τους δυο διαδόχους του θρόνου (εναλλάξ, πρίγκιπα Κάρολο και πρίγκιπα William).

Ωστόσο σε αυτό το ταξίδι της, κοντά της βρισκόταν ο εκπαιδευόμενος πρίγκιπας William, με αφορμή την royal week, επισκεπτόμενοι ένα εργοστάσιο αναψυκτικών στο Cumbernauld όπου μίλησαν με τους εργαζόμενους και έμαθαν την ιστορία του υποστατικού που μετράει 140 χρόνια λειτουργίας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Ενώ αργότερα, ακολούθησε μια επίσημη τελετή καλωσορίσματος, στην βασιλική κατοικία στο Holyroodhouse του Εδιμβούργου όπου δόθηκε στη βασίλισσα και το χρυσό κλειδί της πόλης. Και οι δύο μίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και με εθελοντές που βρέθηκαν στην περιοχή για να παρέχουν βοήθεια σε θέματα που αφορούσαν την πανδημία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση