ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο συγκινητικός τρόπος που ένας 7χρονος αποχαιρέτησε τον «Black Panther»

«Ήταν ένα εξαιρετικό πρότυπο για εμένα και τα άλλα μαύρα αγόρια»

Όταν ο 7χρονος Kian Westbrook έμαθε ότι ο Chadwick Boseman ο ηθοποιός που ενσάρκωνε τον αγαπημένο του superhero στην μεγάλη οθόνη πέθανε έβαλε αμέσως τα κλάματα.

Μπορεί ο μικρός να μην γνώρισε ποτέ τον ηθοποιό από κοντά ούτε να είναι εξοικειωμένος με άλλες του ερμηνείες εκτός από αυτή του Black Panther όμως λάτρευε να βλέπει ένα πρόσωπο που του μοιάζει να σώζει τον κόσμο στην οθόνη.

«Ήταν ένα εξαιρετικό πρότυπο για εμένα και τα άλλα μαύρα αγόρια επειδή με έκανε να καταλάβω ότι και οι μαύροι νέοι μπορούν να γίνουν ήρωες. Όταν έμαθα ότι πέθανε στεναχωρήθηκα πολύ, έκλεγα και δεν μπορούσα να σταματήσω να μιλάω για αυτόν.» δήλωσε ο Kian στο CNN.
Θέλοντας να τιμήσει τον Boseman, ο Kian έκανε μια μικρή τελετή γι 'αυτόν μπροστά από το σπίτι του στο Florissant, Missouri, το Σάββατο - και όλες οι φιγούρες των Avengers ήταν παρόντες.

Ο νεαρός έβαλε το παιχνίδι του Black Panther σε κουτί παπουτσιών τυλιγμένο σε μαύρο μετάξι. Γύρω από το κουτί ήταν λουλούδια και ένα μετάλλιο, καθώς και ένα γάντι Iron Man για να τιμήσει έναν άλλο ήρωα που πέθανε στην οθόνη.

Ο πατέρας του Kian μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Twitter του μικρού που στέκεται πίσω από το αυτοσχέδιο μνημείο και έκανε τον γνωστό χαιρετισμό "Wakanda Forever" για να τιμήσει τον Boseman.

Με το ρόλο του ως T'Challa, ή Black Panther, στην blockbuster ταινία, ο Boseman έγινε global icon και σύμβολο της Μαύρης δύναμης. Πολλοί νέοι θαυμαστές, όπως ο Kian, γνώριζαν μόνο τον Boseman ως T'Challa, βασιλιά και προστάτη του φανταστικού αφρικανικού έθνους Wakanda.
«Με δίδαξε να πολεμάω και να μην τα παρατάω ποτέ. Δίδαξε τον κόσμο να είναι καλός και να έχει μια ισχυρή οικογένεια.» Είπε ο Kian.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS