ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο Stuart Emmrich εγκαταλείπει την Vogue

Η παραίτηση που προκαλεί ερωτηματικά

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί για χιλιάδες -αν όχι περισσότερους ανθρώπους- μια δουλειά στα γραφεία της Vogue να αποτελεί όνειρο ζωής, ωστόσο υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που ενώ κέρδισαν μια από τις πιο πολυπόθητες θέσεις στον πλανήτη, αποφασίζουν να την εγκαταλείψουν. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η παραίτηση του editor του Vogue.com Stuart Emmrich.

Αναλυτικότερα, η είδηση γνωστοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Ιουνίου και κάνει μεγάλη εντύπωση, αν λάβουμε πως ο Emmirich εργάζεται στην Vogue λιγότερο από χρόνο, αφού είχε αντικαταστήσει την creative digital director Sally Singer τον περασμένο Δεκέμβριο και αν λάβουμε υπόψη μας πως εργαζόταν στους New York Times επί 16 περίπου χρόνια -όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του WWD- τότε σίγουρα εγείρονται ερωτηματικά αφού δεν είναι το στυλ του να εγκαταλείπει εύκολα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CULTED NEWS (@culted) on

Για την ιστορία να πούμε πως προσλήφθηκε από την Anna Wintour κυρίως για να ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα και όπως αναφέρει το Business of Fashion, η θέση που είχε στον όμιλο δεν ήταν αυτό που ήθελε την δεδομένη στιγμή καθώς έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την συγγραφή βιβλίων.

Πολλοί όμως είναι αυτοί που υποθέτουν πως πίσω από την παραίτησή του βρίσκεται η δήλωση της Anna Wintour για το ότι η Vogue εργοδοτεί λίγους μαύρους και το ότι εδώ και χρόνια γίνονται διακρίσεις. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί από πλευράς του.

Ο ή η διάδοχός του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X