ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο Simon Porte Jacquemus είπε «ναι» στον σύντροφό του

Οι αναρτήσεις τους στα social media.

newsroom must

Την πιο χαρμοσύνη είδηση για την προσωπική του ζωή, δημοσιοποίησε ο Γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus, αφού όλα δείχνουν ότι είπε «ναι» στον μεγάλο έρωτα της ζωής του Marco Maestri (διευθυντής του γραφείου επικοινωνίας Yoann et Marco).

Ο ίδιος, μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία την Κυριακή (06/06/21) που δείχνει τα χέρια τους, με τον παράμεσο να είναι στολισμένος με ένα χρυσό δακτυλίδι, γράφοντας στην λεζάντα «Είπα Ναι».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Ενώ ταυτόχρονα παρόμοια ανάρτηση έκανε και ο σύζυγός του (?) στον δικό του λογαριασμό γράφοντας «ναι» κάτω από την φωτογραφία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marco Maestri (@maestrimarco)

Λίγο πιο μετά, ο σχεδιαστής προχώρησε σε ακόμη μια ανάρτηση, θέλοντας να δείξει την χαρά του για το μεγάλο αυτό γεγονός, έγραψε στη λεζάντα «Η ζωή μου είναι τόσο καλή όσο ένα τραγούδι των Abba. Είναι τόσο καλή όσο το Dancing Queen». Με φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο, με κίτρινες μαργαρίτες και το απέραντο γαλάζιο, αυτό που κυριαρχεί στην εικόνα είναι το χέρι του με το χρυσό δακτυλίδι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Αυτό που παραξένεψε είναι ότι ο 31χρονος «υπέγραψε» με το όνομα Muriel, κάτι που μας παραπέμπει στην ταινία του 1994 με τίτλο ‘’Muriel’s Wedding’’, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν το δακτυλίδι σηματοδοτεί τον αρραβώνα ή τον γάμο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση